Can Alzina acollirà els millors genets Internacionals de Doma Clàssica

  • Published in
  • Categoría: Doma clàssica

canalzinaBarcelona, serà en poques setmanes l’epicentre mundial de la Doma Clàssica, concretament del 18 al 30 de març, quan es celebri a Can Alzina, el Barcelona Dressage Tour, i que aplegarà els millors binomis internacionals d’aquesta disciplina olímpica.

 


Aquesta competició, que és la més important a Espanya des dels Jocs Eqüestres Mundials de Jerez celebrats l’any 2002, acollirà a genets i amazones de fins a 17 nacions diferents, i que comptarà amb fins a 12 jutges internacionals de categoria 5*, màxima categoria atorgada per la Federació Eqüestre Internacional.
Alguns dels genets i amazones internacionals més importants de la Doma Clàssica Internacional es reuniran durant dues setmanes per disputar la seva classificació en els Jocs Eqüestres Mundials del mes d'agost a Normandia . L'holandès Edward Gal , el britànic Carl Hester , la danesa Anne Van Olst , són alguns dels genets internacionals que ja han confirmat la seva assistència , mentre que l’assistència espanyola estarà representada pels olímpics Beatriz Ferrer-Salat i Juan Manuel Muñoz.


A Can Alzina, es farà del 18 al 23 de març, el primer CDI3* de la temporada, mentre que del 25 al 30 de març, tindrà lloc el primer CDI4* de la història a Espanya. Un esdeveniment històric i que tornarà a posar a Barcelona dins el panorama internacional hípic, convertint a Can Alzina en l’epicentre mundial de la Doma Clàssica durant més de deu dies.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI