Condicions de classificació per a l’equip FCH al Campionat d’Espanya de Ponis DC

  • Published in

condiciones clasificación campionat d'espanya ponis 2023La vocalia de ponis de la FCH ha publicat les condicions de classificació per formar part de l’equip de la FCH pel Campionat d’Espanya de Ponis de Doma Clàssica 2023.

  • Per la inclusió del binomi dins de l’equip de la FCH, aquest haurà d’haver aconseguit una mitjana del 65,00%, o superior, obtinguda a Catalunya als CDT1*, CDN**,CDN***, campionat de Catalunya o campionat d’Espanya a la prova d’equips corresponent a la seva categoria.  
  • Les mitges sol·licitades hauran d’haver estat obtingudes a partir de la finalització del campionat de ponis d’Espanya 2022, fins l’obertura d’inscripcions del campionat de ponis 2023. 
  • Com a mesura excepcional, la vocalia de ponis juntament amb la direcció tècnica de la FCH, es reserva el dret a incloure binomis dins de l’equip -a partir de criteris esportius- en els suposats casos que aquests no compleixin estrictament els requisits sol·licitats. 

Tots els genets que vulguin formar part de l’equip de la FCH per anar al campionat d’Espanya de Ponis 2023 hauran d'omplir i enviar a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. el document adjunt abans del 10 de juny.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI