Els francesos arrasen al CSI 1 * del Polo

  • Published in

Melie Gosa con Alouette dEtoleVa finalitzar, amb triomfs francesos en les tres jornades, el CSI1 * disputat aquest cap de setmana al Reial Club de Polo, primer dels dos que formen la Ruta de Nadal

Un excel·lent recorregut sense falta en el desempat, a què va accedir amb Alouette d'Eole, li va valer el triomf a la jove amazona francesa Melie Gosa al Gran Premi. El belga Christophe Leutenez, muntant a Cruz van Kersalare Z, va ser segon, seguit pel genet gal Jerome Gaschignard i Great Miracle. Primitivo Nieves muntant a Venus de Thurin va ser el millor espanyol, classificant-se en cinquena posició.

La tercera i última jornada de la primera internacional de la Ruta de Nadal va començar amb la prova de dificultats progressives sobre 1,30 i el triomf espanyol de Gonzalo Busca i Vintage d'Authuit, seguit pel francès Jean Alexandre Legras muntant a Balenciaga du Gandy. Zoe Lehoux, també de França, muntant a Sweet Phir, va ser tercera. Xavier Cebriá con Genesis van de Neerheide

La britànica Lauren Edwards amb Kesara va ser la millor en la prova petita de 1,25 disputada pel barem A con cronòmetre. Jerome Maurel de França amb atenir Z va ser segon, seguit pel seu compatriota Alexandra Gachignard muntant a Ton Altesse Siju.

En la jornada de dissabte el genet català, Xavier Cebrià, es va endur la prova gran amb Genesis van de Neerheide va ser el més ràpid, sense penalització, dels setanta-set binomis participants. Joel Vallès amb Loewie va ser segon, seguit pel francès Jerome Gachignard i Cissro van Birthe Z.

El petit gran premi va ser pel binomi francès format per Lou López i Ulienor Fidjis, seguit pel belga Christophe Leutenez muntant a Melvis van Klapscheut. Lucas Fournier de França muntant a Fania va finalitzar tercer.2019Alvaro Zambrano con Wibowee

En la prova d'1,25 m de velocitat i manejabilitat, la victòria va ser per a la gala Breeze Long muntant a Well Done. El seu compatriota Jerome Rousselle amb Belle des Vignes va ser segon, seguit pel genet del Polo, Alejandro Falcones muntant a Chrystal K.

El CSI1 * va començar amb ple francès. La jove amazona Melie Gosa amb Alouette d'Etole es va imposar en la gran, prova en dues fases, als seus cinquanta-vuit contrincants. Lauren Edwards de la Gran Bretanya muntant a Ella Sandra G, va ser segona, seguida pel gal Lucas Fournier amb Anelka Doiral. Álvaro Zambrano i Wibowee va ser el millor binomi espanyol quedant en quarta posició.

Arnaud Fontenelle i Caiffa de Gree es van imposar en la prova d'1,30 m, barem A amb cronòmetre, en la qual els set primers classificats van resultar francesos. El va seguir el seu compatriota Lucas Fournier muntant a Fania i Sylvain Poncet amb Pio Euro Commerce.

Jerome Maurel amb atenir Z va ser el millor de la prova petita de dificultats progressives, seguit per Gonzalo Cerca muntant a Vintage d'Authuit. La francesa Charlene Ancely va completar el podi muntant a Buebabeloeba V'T Schaapho.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI