Èxit de participació en els concursos del Club Hipic Vidreres

  • Published in

Vidreres 19 NovMés d'un centenar de sortides a pista es van realitzar el diumenge en els concursos de doma clàssica territorials categories 0 * i 1 * celebrats a Vidreres.

Arnau Ortiz amb "Brianmay" va realitza un  fantàstic concurs sent el guanyador de l'AP Prèvia del 0 *, així com de la prova de Benjamins del CDT1 * amb unes mitjanes de 78,650% i 69,267% respectivament. Judit Puig amb "Toxucu la Campana" segona i Lena Sanchez amb "Spirit" tercera el van acompanyar al podi del 0 *, mentre que Ixone Lacunza amb "Filemona Imagini" (66,267%) i Alba Marin amb "Mironet CMN" (65,933% ) ho feien en Benjamins.Vidreres 19 Nov 1

L'AP va ser la prova que va comptar amb major nombre de participants, les primeres posicions tant en la classificació de ponis com de cavalls les van ocupar amazones sent Ixone Lacunza, Nicole de Lucia i Mariona Casanovas les tres primeres de ponis i Mireia Luz, Nerea Martinez i Carla Peña a cavalls. Amb una mitjana de 70,145% Alejandro Navarro va ser el guanyador de la Reprise 1 muntant a "Rihanna", la segona posició va ser per a Nerea Saenz amb "Cava Wilson" i Itziar Alonso amb "Fosterhouses d'Artagnon" finalitzava tercera. Mar Sabrià i "Senyoret" van guanyar la Reprise 2 amb un 65,893%, Aleix Calvet i "Celosa" també amb una mitjana superior al 65% van ser segons i Esteve Pericay amb "Duque" va ser tercer. A la Reprise 3 la primera posició va ser per a Clara Cuffi amb "Raton Sol", seguida de Maria Bech amb "Kooihuster Keimpe" i Marta Marti amb "Diavolo AM" segona i tercera. Maurici Alaves muntant a "Cuate 2" va ser l'únic participant de la Reprise 4, finalitzant amb una mitjana de 62,454%.

Pel que fa a l'1 * les tres primeres posicions en Alevins van superar la mitjana de 69%, sent la victòria per a Nora Coll amb "Phosquito", Joan Pot amb "Black Label" va finalitzar segon i Milena Moral amb "Cava Nefydd Samson" va ser tercera. En Infantils Equips la guanyadora va ser Maria Bech que també va obtenir una segona plaça en la Reprise 3 del 0 *,  acompanyada per Irene Corona amb "Boszicht 's Kimmy" (67,778%) i Joan Fornies amb "Lara de Gathemo" (64,778% ). Clara Campasol i "Denver" (69,381%) van ser els guanyadors de Juvenils 0 * Equips, mentre que Raquel Bailon i "Doctor XXVII" (65,180%) feien el mateix en Juvenils Equips. La millor puntuació en la Clàssica 1 va ser per a Pau Bel muntant a "Rocky" (67,073%) i Sandra Alonso amb "Jocoso la Campana" (66,202%) guanyava la Sant Jordi. "Pandora HAP" va ser l'únic participant del concurs en 5 anys, muntat per Clara Vargas.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI