Nota aclaridora sobre proves de Doma Clàssica Cavalls 7 Anys per 2016

  • Published in

12-31-d7813-juan-manuel-munoz-diaz-esp-fuego-pre largeA causa de la nova creació i incorporació de la categoria cavalls de 7 anys a la FEI per  la temporada 2016, s'han inclòs també aquest tipus de competicions en la planificació de Doma Clàssica de la RFHE.

Aquestes proves, tindran lloc, tant en els concursos nacionals com en el seu corresponent Campionat d'Espanya de la categoria. La nova normativa ja esmentada en el Reglament de Doma pel 2016 de la RFHE, estableix que una part dels jutges de la prova jutgi segons una Reprise Tècnica tradicional, i una altra part dels jutges de la prova jutgi segons un Full de puntuació que valora conceptes generals de qualitat i perspectives de cara al futur. Les puntuacions de tots dos jurats es computaran al 50%.

En els casos en què el Jurat consti de 5 jutges, tres jutjaren el Full de qualitat, situant-se 2 junts en el costat curt (C) i un al costat llarg (E o B), i els altres dos jutges jutjaren la Reprise Tècnica, situant-se un a (C) i l'altre a (B o E).En el cas que el Jurat esta format per només tres jutges, jutjaran segons el Full de qualitat 2 jutges en (C), i l'altre jutge la Reprise Tècnica situant-se en el costat llarg (E o B).

Quan per alguna circumstància no sigui possible situar cap jutge al costat llarg, els jutges que haurien de situar en (E o B) es podran situar en (H o M), segons decideixi el President del jurat.

Com ja estableix el Reglament de Doma de la RFHE per 2016, es recorda que els participants podran triar la utilització indistinta de filet, o moss i filet amb cadeneta per aquestes competicions i també s'informa que podran optar per la vestimenta tradicional utilitzada per les proves de cavalls joves o el frac.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI