90 sortides a pista al CDT0* i CDT1* de l'Open

  • Published in

CARTEL OPENL'Open Sports Club va celebrar diumenge 8 de maig, un Concurs Territorial de Doma 0* i 1*, que va comptar amb 90 sortides a pista.

Èxit de participació al CDT0*+CDT1* a Pegasus Llerona

  • Published in

Black Label a Pegasus LleronaPegasus Llerona va organitzar aquest darrer cap de setmana un doble concurs de Doma Clàssica, a les seves instal.lacions, i que van correspondre a les categories de CDT0* i CDT1*. 

Resultats del CDN2* + Copa ANCCE disputat a l'Open

  • Published in

DSC04558Diumenge es va disputar la segona i última jornada del CDN2* + Copa ANCCE celebrat a l'Open Sports Club de Barcelona.

Beatriz Ferrer-Salat, nou doblet al CDN3* del RCPB

  • Published in

cdn3 Polo mayoLa nostra amazona olímpica, Beatriz Ferrer-Salat, ha tornat a ser la muntura més destacada a la 2na jornada del CDN3* que s'ha disputat a les instal·lacions del Polo.

Finalitza amb èxit els CDT1* i CDT0* del C.H. Rosper

  • Published in

 club Hipic romper cdt0* i cdt1*El Club Hipic Rosper va celebrar diumenge passat, un doble concurs territorial de doma clàssica, categories 0* i 1*.

Convocatoria de tecnificació pels guanyadors de la final de Lliga Catalana DC

  • Published in

tecnificacio micky jordaLa vocalia de DC de la FCH, amb la direcció tècnica, ha organitzat un clínic de tecnificació a càrrec de Micky Jorda com a premi pels guanyadors del final de la Lliga Catalana de DC FCH 2021.

Beatriz Ferrer-Salat, nou doblet al CDN3* del RCPB

  • Published in

cdn3 Polo mayoLa nostra amazona olímpica, Beatriz Ferrer-Salat, ha tornat a ser la muntura més destacada a la segona jornada del CDN3* que s'ha disputat aquest cap de setmana a les instal·lacions del Polo.

Celebrat amb èxit el CDT0*/CDT1* de Torredembarra

  • Published in

concurso de doma en torredembarraAl Club d’Equitació Torredembarra es va celebrar, el passat diumenge, un doble concurs de Doma Clàssica, categoria Territorial 0* i 1*.

Can Vila acull els seus primers concursos de la temporada

  • Published in

can vilaDiumenge passat es van a disputar a la Hípica Can Vila més de 16 proves pertanyents a dos concursos; un CDT0 * i un CDT1*

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI