Doble Plata al Campionat d'Europa de Raid 2023, individual i per equips

  • Published in
  • Categoría: Raid

Team SpainDijous 7 de setembre a Ermelo, es va viure un emocionant episodi al Campionat d'Europa de Raid 2023 amb María Álvarez i Bolchoi-El-Akim, guanyant la Medalla de plata a la categoria individual. 

A més, l'equip espanyol es va emportar a casa la medalla de plata a la competició per equips.  Un total de 75 binomis representant a 14 nacions, es van enfrontar a un desafiador recorregut de 160 quilòmetres dividit en 6 fases. Des de la primera fase, un grup de cap format per 15 binomis, incloent-hi els espanyols María Álvarez, Gil Berenguer i Jaume Puntí, va destacar amb un avantatge d'aproximadament 5 minuts sobre el grup principal de 32 binomis, on es trobaven Ángel Soy i Maite Pradera. 

Només deu binomis van romandre al capdavant després del quart control de vetgate, amb tres d'ells sent espanyols: Álvarez, Puntí i Berenguer. Ángel Soy es trobava a 15 minuts de distància.

A la fase final, el ritme dels líders va incrementar, aconseguint una velocitat mitjana d'aproximadament 26 km/h. Això va portar a un emocionant sprint final, en el qual María Álvarez amb Bolchoi-El-Akim va competir frec a frec amb l'alemanya Sabrina Arnold i el francès Philippe Tomas.

Finalment, Sabrina Arnold es va imposar a els últims metres, seguida de prop per Álvarez i Tomas. La francesa Melody Theolissat va arribar en quart lloc, seguida per Gil Berenguer amb Diogene-De-Jansavis i Jaume Puntí amb Echo-Falls, que lamentablement no va passar el control final de trot.2S0A7785

Dels 75 binomis que van iniciar la carrera, només 22 van aconseguir classificar-se, menys del trenta per cent dels participants.

A la competició per equips, només tres països van aconseguir classificar al mínim de tres binomis. França es va emportar la Medalla d'Or, Espanya la Medalla de Plata, i Alemanya es va fer amb la Medalla de Bronze, en un emocionant enfrontament entre nacions.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI