Julia Serrabassa i “N Irina” van guanyar el CEIYJ2*

  • Published in

CALANDRIA PHCelebrats els raids internacionals del  V Raid Hipic de Vilaltella - Sant Boi de Lluçanes  Barcelona. El dimarts 13 es van córrer el CEI3* i el CEIYJ2*, mentre que el CEI2* i el CEI1* es van disputar el dimecres 14

En el CEI3**, de 160 quilòmetres dividits en  5 fases, la victòria va ser per al genet de Barhain Mahmood Raeu amb “El Shakir Mutaz”, seguit de les franceses Julia Montagne amb “Saida de Fignols” i Camille Coulomb amb “Bjez la Majorie”.

També el dimarts se va disputar el CEIYJ2* de 120 quilòmetres en 4 fases. La primera a creuar la línia d'arribada va ser Julia Serrabassa i “N Irina” traient-li 17 minuts a Raquel Costa, que va ser segona amb “JM Gavarresa” i Andrea Trujillo tercera amb “Sprint Endurance”.

El dimecres 14 es va donar la sortida del CEI2* amb un recorregut de 120 kilòmetres , Nasser Al Khalifa va ser el guanyador amb “Calandria PH”, seguit de Othman Al Awadhi amb “LM Mirmidon IP” i de Mohamed Alhashemi amb “Djedi de la Lande”.

Finalment, en el CEI/CEN1* de 100 quilòmetres, Isa Alsendi i “Villaperuccio” es va proclamar guanyadora, seguida de Manuela García amb “F Connan” i d'Ingrid Jordana amb “Shaly D’Arsol”, segona i tercera respectivament.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI