Actualització d'informació sobre la "Copa de Campeones de Ponis"

  • Published in

ponis6Amb data 8 de juny va tenir lloc reunió de el Grup de Treball de Ponis de Salts per tal de estudiar i, si s'escau, confirmar la viabilitat en aquest excepcional any de la recentment creada "Copa de Campeones".

Notícia urgent sobre el mesurament de Ponis

  • Published in

FEI HorseLifeDes del 1 de gener de 2020 per qualsevol concurs de Ponis FEI, és obligatori disposar del "Official FEI Measuring Station"

Maria Bech i Sofia del Olmo representaran a Espanya en l'Europeu de Ponis

  • Published in

pony eventing eu 2019La Direcció Técnica de Doma Clàssica de la RFHE, ha fet pública la llista de binomis seleccionats pel Comitè Nacional de Selecció per formar part de l'Equip Nacional Espanyol de Doma 2019 en la categoria de Ponis.

Informació sobre el Campionat d'Espanya de Ponis 2020

  • Published in

hijo marti salaLa RFHE ens comunica que avui ha tingut lloc la reunió de les Direccions Tècniques de la RFHE amb els responsables de Salt, Doma i Complet de Amtuna - CECyL (Centro Ecuestre Castilla y Leon)

“I Copa de Campeones de Ponis de Salto”

  • Published in

62108776 10157630694450016 3529372354532605952 oLa RFHE ens comunica que com a conseqüència de l'èxit que ha suposat el llançament de la ” I Copa de Campeones de Ponis de Salts” per a la temporada 2020,

Ana Tiffon medalla de bronze per equips

  • Published in

campeonato de espana de ponis saltos i 19Va finalitzar el Campionat d'Espanya de Ponis al CECYL amb la disciplina de salt d’obstacles. L'equip 16 Cognoms Bascos-Catalans-Andalusos-Càntabres del qual formava part nostra federada va ser bronze en Ponis B.

Seus "I Copa de Campeones de Ponis SO"

  • Published in

poni miniLa RFHE ens remet el calendari definitiu de competicions incloses dins el programa de la I Copa de Campions de Ponis en la disciplina de salt d'obstacles.

Trofeu Copa de Campions de Ponis - Salt

  • Published in

poni saltLa RFHE ha publicat la normativa per a la Copa de Campions de Ponis 2020, que ha estat preparada per la Comissió de Treball de Ponis, després d'haver estat presentada a la Comissió Delegada i a l'Assemblea.

El complet finalitza amb quatre medalles per a catalunya

  • Published in

medallistas completoTot i el vent que va ser el responsable que s'haguessin de modificar els horaris de la quarta jornada del Campionat d'Espanya de Ponis, ahir es van conèixer els medallistes de Concurs Complet,

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI