Junts per desenvolupar projectes d'inclusió social

  • Published in
  • Categoría: Paraeqüestre

fch cruyff acuerdoLa Federació Catalana d'Hípica i la Fundació Cruyff han establert una col·laboració amb l'objectiu d'enfortir i fomentar el desenvolupament de la Doma Paralímpica a Catalunya.

Aquesta col·laboració té com a objectiu principal donar suport al creixement i la promoció de la doma paralímpica a la regió mitjançant el suport de les lligues autonòmiques i proporcionant el suport necessari als clubs interessats a incorporar aquesta disciplina.

La Fundació Cruyff, reconeguda a nivell internacional pel seu compromís amb el desenvolupament integral d’infants i joves a través de l'esport, ha decidit col·laborar amb la Federació Catalana d'Hípica per impulsar la inclusió i la promoció de la doma paralímpica. Aquesta col·laboració permetrà accedir a recursos essencials per al desenvolupament de la disciplina, a més de facilitar l'adquisició de material especialitzat per als clubs que vulguin participar en aquesta iniciativa.

En aquest sentit, ambdues entitats treballaran en estreta col·laboració per identificar i donar suport als clubs que vulguin acollir la doma paralímpica, proporcionant orientació tècnica, material adaptat i recursos necessaris per a l'òptim desenvolupament d'aquesta disciplina inclusiva.

Ambdues entitats estan compromeses amb la promoció dels valors de l'esport i la inclusió, i confien que aquesta aliança brindarà oportunitats excepcionals per als atletes paralímpics a la regió.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI