Celebrades les IV Jornades Nacionals Doma Clàssica Adaptada

  • Published in

Jornadas IV doma adaptada minUn cop més, la celebració de les IV Jornades Nacionals Doma Clàssica Adaptada - AMTUNA CECYL a El Centro Ecuestre Castilla y Leon, han tornat a aconseguir, la unió de coneixements, mestratges i experiències.

Del 23 al 25 de Febrer, tres intensos dies d'immersió en el món de la doma Adaptada.

Assistits per, Francisco Guerra, jutge nacional de Paraeqüestre, David Hamer, Exdirector de la Disciplina Doma Paralímpica a la British Equestrian Federation i actual cap de desenvolupament de línies de rendiment en el "Equip de desenvolupament esportiu" de la BEF, Sophie Wells actual medalla d'or de grau V de Doma Paralímpica tant en els JJPP de Rio com en els Europeus de Göteborg, Nicolás Escott i Raúl Pinteño, tècnics nacionals de suport de la disciplina, David Rincón, psicòleg esportiu, Manuela Rodriguez, psicòloga del Centre d'Alt Rendiment de Madrid , Marta García Piqueres (veterinària) Mar d'Echevarría (fisioterapeuta), ambdues fisioterapeutes equines, tots ells han compartit la seva cultura creant un nou ventall de formació dins de l'esport hípic adaptat. Tot un luxe per als nostres esportistes.

Al voltant de vuitanta persones, s'han interessat per les formacions, aplicacions de noves tècniques i xerrades la qual cosa suposa una gran ajuda tant a professionals del sector com a persones amb discapacitat que han sabut desenvolupar millor les seves habilitats sobre el cavall. Les amazones de Girona del Club Hípic Raúl Pinteño, Susi Ventura i Carlota Rodríguez-Marín van assistir amb “Dorado” i “Valerosa” respectivament.

IMG1151
IMG1149
IMG0740preview
IMG0706preview
IMG0351preview

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI