El CEEC s’imposa a Malla i es col.loca líder en solitari de la Lliga Catalana

  • Published in
Alforges-Camprodon1Després de l’aturada nadalenca s'ha celebrat aquest passat diumenge a les instal.lacions de les Alforges de Banyoles, la Sisena Jornada de la Lliga Catalana de Horseball, a on van reunir-se més de 1000 persones per gaudir d'una jornada Horseball, amb tres partits d'Èlit i on va destacar el duel entre  el CEEC, actual campió de la Lliga Catalana i campió d'Espanya, contra el Malla, actual subcampió de la Lliga i d'Espanya. 
 
 
Sempre un CEEC - Malla, aixeca expectativa, per la intensitat, la rivalitat i l'espectacularitat que acostumen  a oferir-nos aquests dos equips. Fins aquesta jornada els dos lideraven la classificació i havien guanyat tots els partits.  Des del primer minut l’equip de Cardedeu va portar l’iniciativa, posant-se en el tercer minut amb un favorable 3 a 0. La primera meitat va finalitzar amb un rotundo 10 a 2 en favor del CEEC. El conjunt de Cardedeu, el millor equip del món, segons el rànquing mundial de la FIHB, ben liderat per en Miquel Julià, va exhibir el seu gran joc i no donant cap opció al seu rival. Amb el partit gaire bé decidit, en la segona part, el Malla va créixer en joc , començant a ser molt més competitiu, oferint en aquells moments els dos equips un dels millors espectacles d’aquesta lliga, apostant tots dos per la faceta ofensiva, finalitzant el duel amb un resultat final de 16 cistelles a 8 pels de Cardedeu, que d’aquesta manera lideren en solitari aquesta competició.  A més del joc realitzat per Miquel Julià, també va destacar el partit de Gil Carbonés autor d’un total de 7 cistelles.
 
CEEC- Malla1Més difícil ho va tenir  l'amfitrió, Les Alforges de Banyoles, per derrotar a Camprodon, ja que a la finalització de la primera meitat, els locals anaven perdent per 3 a 4. L'equip del ripollès, va començat marcant, anant per davant tota la primera part amb 3  grans gols del jove Xavier Pastoret. En la segona meitat,  el partit va canviar radicalment, ja que Les Alforges, amb quatre internacionals a les seves files, va agafar el control, i amb un parcial de 6 a 0 va acabar imposant-se amb claredat amb un resultat final de 9 a 4.
 
En el tercer partit d'elit, El Serrat de Moià va imposar-se a la Garrotxa per 9 gols a 3, el que li permet ocupar la quarta plaça en la classificació. Encara que el Garrotxa va començar marcant, poc va poder fer davant la superioritat del Serrat que en la primera part ja guanyava per 5 cistelles a 2.
 
La jornada es va completar amb els partits de Cadets entre Les Alforges A i Alforges B (9-2), CEEC contra Garrotxa (14 a 3), Camprodon i Malla (10 a 3) i La Devesa i GT (6-6). De Segona Divisió, cal destacar el triomf del GT contra el CEEC B (9-5) i  la victòria de Les Alforges contra Can Baió (11-7). De la categoria corresponent a Sub-16 Malla va vèncer a Aiguamolls por 9 a 4 i El Serrat va fer el mateix en el seu partit contra El CEEC per 8 a 3. La jornada es va completar amb el partit entre Les Alforges i el GT de la categoria de Poussins, partit que va finalitzar amb triomf del GT per 7 cistelles a 5.
 
Fotografies: Berta Barnils
Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI