Sisena Jornada de la Lliga Catalana de Horseball

  • Published in

horsetail sisena jornadaEl 2023 ha arrencat i sembla que el horseball segueix en plena forma. Aquest diumenge s'ha celebrat la sisena jornada de la Lliga Catalana de Horseball. Els partits s'han disputat a les instal·lacions del Club Horseball Banyoles.

La jornada ha començat amb quatre partits de la categoria Sub 16, el primer d'ells entre l'equip de Moià, El Serrat i els garrotxins de l’Equillet. Un partit que els de El Serrat hanIMG 8151 sabut dominar en tot moment, guanyant per 16 gols a 1. El segon l'han jugat els jugadors del CEEC i l'equip Hípic Club GT. Un gran joc del CEEC, no ha donat opcions a Hípic Club GT que, tot i jugar d’allò més bé, s'ha vist superat per 10 gols a 5. El tercer partit de la categoria l'han jugat l'Esparreguera i els locals del HB Banyoles. El Banyoles ha agafat la iniciativa des del principi, amb una bona gestió de la pilota que els ha permès endur-se el duel per 9 gols a 2. Per acabar amb la categoria, l’Alforges s’ha enfrontat al Malla. Un partit molt intens i amb gran joc per part dels dos equips que ens ha deixat un empat al marcador de resultat de 5 a 5.

Seguit d'aquests dos duels, de la màxima categoria, 1a Mixta. El primer d'ells ha sigut un derbi entre dos equips del Pla de l’Estany, La Saga i l’Alforges. Un gran partit que ha estat igualat en tot moment però, que finalment s’ha decantat pels “alforjants”. El segon partit l’han jugat El Serrat de Moià i el CEEC. Els jugadors dels dos equips han lluitat durant tot el partit, però un bon joc dels del Serrat els ha permès aconseguir una còmoda victòria per 8 gols a 4. 

Seguidament tres partits de 2a Mixta. Donava inici a la categoria un partit entre El Serrat i l’Esparreguera. Bon partit per les dues parts que ha acabat amb un emocionant empat 6 a 6 al marcador. El següent s’han enfrontat l'Hípic Club Gt i el HB Banyoles 1. Un partit que els del Gt han sabut dominar en tot moment guanyant pel resultat de 10 gols a 4. Finalment, l’Equinova s’ha vist la cara amb el HB Banyoles 2. Com els altres partits aquest no ha decebut i no s’ha resolt fins al final quan l’Equinova ha obtingut dos gols d’avantatge guanyant així per 9 gols a 7.IMG 8080

Finalment, era el torn dels Sub 12 amb un primer partit entre l’Alforges i el CEEC. Partit que els jugadors del CEEC han dominat guanyant així per 4 gols a 7. Per tancar la
jornada, s’han enfrontat La Saga i l’Equillet en un bon partit que els de la Saga han guanyat per 8 gols a 1.

Amb aquests partits el Horseball català ens demostra, un cop més, que està en plena forma amb partits d'un gran nivell i un públic entregat i molt participatiu.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI