Ja es coneixen els campions d'Espanya de Clubs de Horseball

  • Published in

image009 Al llarg del cap de setmana al Club Hípic Banyoles, Girona, va acollir el Campionat d'Espanya de Clubs 2018, categories Pro Elite, Femenina i Sub 16, en el qual es van donar cita divuit equips.

El campió d'Espanya de Pro Elite va ser el Horseball Malla Club, acompanyat al pòdium pel Club Equitació Esportiva Cardedeu i el Club Hípic Serrat plata i bronze respectivament.

En Femenina les medalles van ser pel Club Hípic Banyoles A l'or, la plata per al Club Hípic Banyoles B i al Club Equitació Esportiva Cardedeu es va adjudicar el bronze.

El Club Alforges Centre Eqüestre Camós es va proclamar campió d'Espanya de la categoria Sub-16, medalla de plata per al Club d'equitació Esportiva Cardedeu i el bronze per Horseball Malla Club.

Marlen Grundman del CEEC en Sub 16, Laura Font del Banyoles en Femenina i Marià Clavell del Malla, van ser reconeguts com els millors binomis del campionat. Els màxims golejadors de cada categoria van ser Nil Serra del Serrat en Pro Elite, Georgina Gallart del CCEC en Femenina i Marlen Grundmann i Ignacio Gutierrez tots dos del CEEC I Aleix Crous de Les Alforges en Sub16.

El campió d'Espanya de cada categoria seran els que viatjaran a Bèlgica al mes de setembre per participar en la FIHB WHR Champions League.

Podium-Sub-16
image009
Podium-Femenina
image008
image007
Podiun-Elite

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI