La 7ena jornada més solidaria de la Lliga Catalana de Horseball

  • Published in

DSC05244 El Club Hípic Banyoles va acollir aquest passat diumenge dia 17 de desembre la setena jornada de la XIX Lliga Catalana de Horseball. Els protagonistes van ser les categories de Cadets Sub 14, Sub 16 i d'Elit.

Aquesta darrera trobada va coincidir amb La Marató de TV3 on el Horseball i va tenir presència. Es van crear dues activitats que es van desenvolupar de manera paral·lela. Per una banda, es van realitzar una competició de gols, per cada gol marcat els clubs van haver de pagar 5 euros i, per altra banda, es va fer el sorteig d'un pernil i d'una panera. La recaptació anirà destinada íntegrament a la Fundació La Marató. Els partits van començar amb una hora de retard a causa del fet que les pistes estaven glaçades.


Els primers que van obrir el marcador van ser els Cadets Sub 14. L'Alforges és qui es va emportar el primer partit, va guanyar amb contundència el conjunt del Serrat per 10 gols a 3. La Martina, la Raquel, la Sofia i la Jana, jugadores de l'equip de Moià, van comentar que "aquesta derrota els servirà per aprendre dels errors i millorar de cara el pròxim partit". El Club Hípic GT també es va llevar amb el peu dret aquest diumenge, ja que van derrotar l'Esparreguera per 8 gols a 4. La Judit, la Berta, en Gil i en Ramon, jugadores i jugadors de GT, van explicar que "estan molt contents per la victòria perquè han lluitat molt" i que "esperen continuar així".


La categoria de Sub 16 tampoc es va quedar endarrere pel que fa als gols. El Malla es va endur la victòria davant del CEEC. Els osonencs van vèncer els de Cardedeu per 10 gols a 4. Qui també es va sumar a la jornada dels 10 gols van ser l'Alorges Camós A i l'Alforges Camós B. Els primers van guanyar l'equip de GT per 10 gols a 2, i els segons van fer caure l’Esparreguera per 10 gols a 5. Els últims de la categoria en trepitjar el terreny de joc van ser els joves de Camprodon i del Serrat, el conjunt del moianès es va imposar per 9 gols a 4 davant de l'equip del ripollès.

Pel que fa a els equips d'Elit Femení la victòria més contundent se la va emportar les noies del Banyoles A que van tombar per 12 gols a 3 a l'Alforges. Pau Crous, seleccionador espanyol i entrenador de l'equip local, va assegurar que "malgrat algunes baixes, l'equip se n'ha sortit molt bé, gràcies a la Magali que ens ha vingut a donar un cop de mà des de França", i va afegir que "han jugat un partit bastant complet". El partit més ajustat el va realitzar El Serrat i el CEEC. Després d'uns minuts molt intensos, les jugadores de Cardedeu van guanyar per 7 gols a 6. Georgina Gallart, jugadora del CEEC va comentar molt contenta que "el partit ha anat molt bé, perquè hem jugat molt compenetrades i ens ha sortit tot" va concloure que "si seguim així, entenent-nos tan bé, podem arribar molt lluny". Finalment, qui va tancar els partits de l'Elit Femení, va ser el Banyoles B que va deixar fora de combat el conjunt de GT, per 7 gols a 4.

Però sens dubte qui va viure el partit de la jornada va ser la categoria de Sènior Elit, protagonitzat pels nois del Serrat i del Malla que van empatar a 8 gols a l'últim segon. Ambdós equips van jugar amb una gran rivalitat i professionalitat, però finalment cap d'ells va aconseguir vèncer a l'altre. I, per últim, el GT va caure davant del Banyoles per 4 gols a 10, mentre que el CEEC va guanyar l'Alforges per 9 gols a 7.

Propera jornada: 14-01-2018 a l’HÍPICA WEST FORK

buena
DSC05265
DSC05256
DSC05244
DSC05237
DSC05229
DSC05221
DSC05201
DSC05151
DSC05175

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI