El dia 30 comença la Lliga Catalana de Horseball 2022-2023

  • Published in

HorseballJa tenim el calendari per a la propera temporada de la Lliga Catalana de Horseball 2022-2023.

 

Les seleccions catalanes al tournoi international Horse-Ball a St.Georges d'Orques

  • Published in

entrenador de horseball catalunya supervisando a los jugadoresEl cap de setmana passat es va celebrar a Saint Georges d’Orques el Tournoi International Horse-Ball en què hi va participar la selecció catalana de Horseball en les categories Sub10, Sub12, Sub14, Sub16, Sub21 i Femení.

Onzena i dotzena jornada de la lliga Catalana de Horseball

  • Published in

jornada 12 y 11 de la liga catalana de horseballL'onzena jornada de la Lliga Catalana de Horseball, es va dur a terme a les instal·lacions de l'Hípic Club GT.

El Serrat medalla d'Or a la Champions League de Horseball

  • Published in

IMG 4907

Dues medalles pels equips catalans a la Champions League de Horseball, celebrada a Le Mans (França). El Serrat de Moià campió del mon en la categoria Pro Elit i el CEEC de Cardedeu, medalla de plata a la categoria femenina.

Vols participar al FIHB SUB-10 HORSEBALL Challenge?

  • Published in

sub 10 equipoEn el proper Campionat del Món de Horseball, a celebrar els dies 15-20 d'agost de 2022, a St. Lô, tindrà lloc un torneig Challenge en la categoria SUB-10. 

Finals FIHB Lliga Mediterrània

  • Published in

horseball final Lliga fihbEra el moment de demostrar l'esforç, les ganes i el gran joc que havia permès als equips arribar a les Finals.

3 medalles per a Espanya a la Copa del Món de Horseball

  • Published in

MundialHorseballDissabte 20 d'agost es va celebrar la darrera jornada a la Copa del Món d'Horseball FIHB al Pôle Hippique de Saint-Lô, a França, on es van determinar les seleccions guanyadores.

Quinzena jornada de la Lliga Catalana de Horseball

  • Published in

ceec playing 15 JornadaLa 15ª jornada de la Lliga Catalana de Horseball es va dur a terme el passat 1 de maig a les instal·lacions del CH Banyoles. Una jornada que es va executar sense cap contratemps, on tots varen gaudir de bon horseball.

3º Etapa FIHB Lliga Mediterrània

  • Published in

3ºEtapa Lliga Mediterranea FIIHBLa tercera etapa de la Lliga Mediterrània es va celebrar el passat cap de setmana 12 i 13 de febrer a les instal·lacions franceses de Haras de la Gesmeray, al costat de Béziers.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI