Dos concursos d'Enganxes a Girona

  • Published in
  • Categoría: Enganxes

2Clinic Juan EsteveCelebrats aquest diumenge a l'Estartit els primers concursos puntuables per a la Lliga d'Enganxes per a troncs i llimoneres. Paral·lelament als concursos, es va celebrar un clinic impartit per Juan Esteve.

En el concurs de doma i cons la llimonera de Cristina i Joan Freixedes tirada per “Napoleón” va ser la millor de les que van realitzar la Repris 3* HP, Sabina Klingenhagen amb Susana Bono i “Duque de Boada” van realitzar la Repris 2* HP1, mentre que Josep i Anna Salvi amb “Avalon” van fer la Reprise 3. Tres llimoneres van realitzar la 3B HP1 sent la millor la formada per Pere Lloveres i Duna Isern amb “Dragona”.

La Repris 3 va ser la que va realitzar el tronc de Ramon i Carla Resclosa tirat per “Nuca de la B” i “Nadia de la B”, mentre que Joan i Cristina Freixedes portant enganxats a “Larosuk” i “Vangogh” van realitzar la Repris 3B HP2 4

Referent al concurs d'obstacles la guanyadora de llimoneres va ser la tirada per “Dragona” de Pere Lloveras i Duna Isern i en troncs la de Joan Freixedes i Jose Carrasquilla amb “Vangogh”

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI