Doble concurs de CCE a Les Tanques

  • Published in
  • Categoría: CCE

Lliga ponis2El Centre d’Equitació Les Tanques a la localitat de Viladecans  celebra aquest proper diumenge dia 23 de març dos concursos oficials de CCE, i que correspondran a un CCET0* i a un CCETP, corresponent aquest últim a una nova jornada de la Lliga Catalana de Ponis.

 

En aquesta nova jornada de la Lliga de Ponis, únicament es realitzaran les proves corresponents a CCE. En aquest sentit, es realitzaran un total de 14 proves oficials, i que estaran dividides en Doma Clàssica, Salt d’Obstacles i Cross. En Doma Clàssica, es podrà concursar en les categories de Ponis A1, B1, C1 i D1, mentre que en el Cross les proves quedaran dividides en Ponis A1, A2, B1, C1 i D1, tancant la jornada les proves corresponents el Salt d’Obstacles i que correspondran a Ponis A1, A2, B1, C1 i D1. En aquesta ocasió, el jurat estarà format per Griselda Cristòfol com a Presidenta, amb Carlos Gracia i Dominique Grillot com a Vocals, actuant Eduardo Via-Dufresne com a Cap de Pista de les proves de Doma Clàssica i el Cross, mentre que a Salts d’Obstacles, aquesta funció recaurà en Albert Bernat. La Delegada Federativa d’aquest concurs serà Meritxell Agramunt.

 

En el concurs corresponent el CCET0*, es desenvoluparan un total de quatre proves oficials, i que correspondran a les categories de Mini Criterium, Iniciació, Promoció i 0*. Aquestes proves seran jutjades, per Griselda Cristòfol com a Presidenta del Jurat, amb Carlos Gracia, Bàrbara Regàs i Dominique Grillot com a Vocals, actuant també com a Delegada Federativa, Meritxell Agramunt. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI