El català Albert Hermoso finalitza segon en el CIC2* de Barroca d’Alba

  • Published in
  • Categoría: CCE

nereoEl genet lleidatà, Albert Hermoso, ha estat un dels grans protagonistes del cap de setmana, gràcies a la segona posició obtinguda durant el CIC2* de Barroca d’Alba a Portugal a lloms del seu cavall, Hito CP.


El genet català va realitzar un concurs molt regular, aconseguint des del primer moment estar amb opcions d’endur-se’n el triomf, que finalment va recaure en l’amazona nord-americana Elisabeth Halliday-Sharp. El lleidatà, va aconseguir la segona posició després de la prova de Doma Clàssica. A la prova de Salts, Albert Hermoso va poder signar un recorregut sense faltes però en el Cross tampoc va poder superar a l’amazona americana, que a lloms de Fenhill by Night va acumular un resultat de 42.7 punts, mentre que l’Albert Hermoso amb Hito CP, obtenia un total de 46.8 punts, mentre que Elisabeth Halliday-Sharp, tornava a pujar al podi, en aquesta ocasió en la tercera posició amb un acumulat de 50.6 punts.


A més del CIC2*, també es va realitzar un CIC*, a on Albert Hermoso, va finalitzar en la desena posició a lloms de Fou de Tout amb una puntuació de 56.2 punts.

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI