El C.E. Torredembarra celebrarà la final del Campionat de Catalunya de CCE 2013

  • Published in
  • Categoría: CCE

viadufresneLes males condicions climatològiques van obligar a suspendre en el mes de novembre la celebració del Campionat de Catalunya de CCE, que finalment es realitzarà aquest dissabte, dia 11 de gener, a les instal.lacions del C.E. Torredembarra.


Si en un primer moment, el campionat estava previst realitzar-se en dos dies, finalment es realitzarà únicament en un jornada. La competició s’iniciarà amb les probes de Doma Clàssica, amb un total de cinc proves oficials corresponents a les categories de Benjamins, Alevins-Iniciació, Infantils-Promoció, Juvenils-0* i Absoluts-1*. Posteriorment es realitzarà el recorregut del Cross, tancant el campionat de Catalunya les proves de Salts d’Obstacles, i on els binomis s’enfrontaran a alçades d’entre 0.40 metres de la prova més petita, corresponent a Benjamins, fins a l’1.10 metres de la categoria Absoluta.


En aquesta ocasió, el Campionat serà jutjat per Griselda Cristòfol com a Presidenta, amb Claire Benmayor, Robert Pons i Dominique Grillot com a Vocals, exercint les funcions de Dissenyador de Cross, Robert Pons, mentre que el Dissenyador del recorregut de salts serà Albert Bernat.

A continuació podeu visualitzar l'Avanç de Programa d'aquest Campionat:

Campionat_de_Catalunya_CCE_2013.pdf

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI