Resultats de la prova combinada al CE del Penedès

  • Published in

amazona saltando sobre un obstáculo del cross en la disciplina de completoEl Centre d’Equitació Penedès va celebrar diumenge passat una prova combinada de salt i cross amb cinc categories: N40, N60, N80, N90 i N100.

Ariadna Benaiges amb Sharika va ser la guanyadora a N100, la segona posició va ser per a Xavier Sendra Gene amb Raiser De Casanvel i Aitana Fañanas Balaguer amb Tra Dolcet De Janas va finalitzar tercera.

Les tres primeres posicions de N90 van ser per Cristian Caballero López amb Calmosa, Gisela Urgell Invernon amb Bembley Du Nouas i Victoria Abad Pascual amb Nina.

Les proves de 80 i 60 van comptar amb un gran nombre de participants.

A la de 80, la victòria va ser per Julita Salvatella Pastor, muntant a Job, Clara Mora Persiva amb Mirla CP 27,58% i Edgar Sicart Coedo amb Kayac van ser segon i tercer respectivament.

A la prova de 60 la primera posició va ser per a David Harrison i Surprise, segona Càtia Nogués Ricart amb Goldako Travis 95205 i tercera Georgina Masanés López amb Julian.

Finalment, a la categoria N40 el podi va ser de Berta Valls Llop amb Bob, seguit de Martina Montes López amb Viriato CR i Miquel Giblin Minguillón amb Mai

 

Podeu consultar els resultats complets AQUÍ

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI