Finalitza la primera carrera Le Centaure organitzada al Lluçanès

  • Published in
  • Categoría: TREC

le centaureL'Ajuntament de Prats de Lluçanès i el Club Hípic Olost van ser els organitzadors de la carrera de Le Centaure, celebrada del 8 al 10 de març a la comarca del Lluçanès

L'esdeveniment va començar dijous 7 de març amb l'obertura del registre de participants, assignació de llocs d'acampada i divendres a les 10 h es va reprendre el registre de participants, seguit de l'assignació de llocs d'acampada i paddocks. Més tard, a les 16 h, es va dur a terme el sorteig de l'ordre de sortida, seguit del control veterinari a les 17 h. La jornada va concloure amb un sopar a les 19 h i l'obertura de la sala de mapes. El primer participant va iniciar la carrera a les 23 h.

La matinada del dissabte va començar amb un avituallament al punt del recorregut. El Control Veterinari es va dur a terme a les 17 h i, després d'un sopar a les 19 h, es va reobrir la sala de mapes de 20.30 a 22.30 h. El primer participant va iniciar la carrera a les 23 h, seguint l'ordre invers del primer dia.

La jornada final va incloure un esmorzar de pagès, seguit del menjar a les 14 h. El punt culminant de l'esdeveniment va ser el lliurament de premis a les 15 h30, on es van reconèixer als participants internacionals i nacionals per les seves destacades actuacions.

Els participants catalans van destacar amb 5 dels seus corredors aconseguint podi. Francesc Rabat va obtenir la plata a la categoria SOLO, mentre que Dani Garcia i Joan Rubió és van emportar la plata a la categoria DUO. Jordi Vila i Cristian Cano van aconseguir el Bronze a la mateixa categoria.

Felicitats a tots els participants i guanyadors per la seva dedicació i esforç a la carrera Le Centaure.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI