Celebrat a Cavall de Mar un concurs de TREC

  • Published in

Fotos TREC 2Diumenge passat va tenir lloc al C.E. Cavall de Mar de Llagostera un concurs territorial de TREC, celebrant tres proves de diferents categories.

Torredembarra acull el Campionat de Catalunya de TREC

  • Published in

Clara Noguera a la PTVClub d’Equitació Torredembarra és l'encarregat d'organitzar, aquest cap de setmana, el Campionat de Catalunya de TREC, categories menors 0 * i 1 *, Junior ** i Sènior ***

Els nostres genets de TREC es van desplaçar a Navarra

  • Published in

Clara-Noguera-a-la-PTV El “Campeonato Navarro de Trec”, que es va celebrar el 20 i 21 d’abril a la Hipica Zolina, va comptar amb la presencia de quatre genets catalans, provinents del Club Cavall de Mar, de Llagostera.

TREC a Llagostera

  • Published in

tre adultosAl C.E. Cavall de Mar tindrà lloc aquest cap de setmana un concurs de TREC territorial,  categories, Sènior 0 *, TREC * i TREC**

Medalla de bronze per Gemma Miquel a TREC

  • Published in

Cartel Campeonato Espana Trec 2019El passat cap de setmana es va celebrar a les instal·lacions del Centro Ecuestre de Zolina (Navarra) el Campionat d'Espanya de TREC en totes les categories.

Gran èxit de Le Centaure 2019

  • Published in

Tots-els-participants-de-Le-Centaure-2019-min El llarg cap de setmana de Le Centaure es va tancar amb la cerimònia de lliurament de premis. Després de fer 100 quilòmetres en 36 hores, repartides en dues nits fredes i sense lluna, els participants van rebre els reconeixements.

Ja es coneixen els campions de Catalunya 2019 de TREC

  • Published in

Campionat Catalunya trec 2019eAmb molt bon ambient i bona participació, el Club d'Equitació Torredembarra va celebrar el dia 1 d'aquest mes el campionat de Catalunya de TREC en totes les seves categories.

Prova d'orientació per enganxes i muntat

  • Published in

P1220459-min El Club d'Enganxes de les Comarques de Girona va organitzar el diumenge dia 5 una prova de TREC per enganxes i una altra de TREC muntat.

Una cinquantena de genets de 7 nacionalitats participen a “Le Centaure 2019”

  • Published in

Poster Centaure 2019 lightEs tracta de la prova més dura d’orientació nocturna a cavall. Es disputarà del 8 al 10 de febrer passant pels municipis de Llagostera, Santa Cristina d’Aro, Tossa de Mar, Castell Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI