Doble concurs de CST0* a l’Hipòdrom de Bàscara i en el Rosper

  • Published in
  • Categoría: Salt
saltempordaLes instal•lacions de l’Hipòdrom de Bàscara, de la mateixa ciutat gironina, i el C.H. Rosper acolliran aquest proper diumenge dos nous concursos de Salts d’Obstacles, que en aquesta ocasió seran de categoria CST0*. 
 
 
El concurs s’iniciarà amb la prova més petita del concurs, la corresponent a 0.60 metres, per continuar posteriorment amb la celebració de les proves de 0.80 m., 1.00 m., 1.10 m., i 1.20 m., completant-se aquest concurs amb la disputa de dues proves No Oficials, i que correspondran a alçades de 0.40 metres, de la prova petita, i  d’1.30 metres de la prova gran. Aquest concurs serà jutjat per Claire Van Gelder com a Presidenta del Jurat, amb Xavier Garcés com a Cap de Pista, i Carme Terés actuarà com a Delegada Federativa.
 
Per la seva part, en el C.H. Rosper de Vilanova i la Geltrú, també es realitzarà un CST0*, però en aquest es realitzaran un total de sis proves, de les que cinc seran de categoria oficial i una de no oficial. De categoria oficial, els binomis inscrits, s’enfrontaran a obstacles entre 0.60 metres de la prova més petita, fins a 1.20 metres, de la prova gran, completant el concurs una prova No Oficial de 0.40 metres. En aquest concurs, el jurat estarà conformat per Griselda Cristófol, com a Presidenta, amb Albert Bernat com a Cap de Pista, mentre que Jordi Pontes actuarà com a Delegat Federatiu. 
 
Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI