Equi for All presenta el ‘Show Jumping Challenge’

  • Published in
  • Categoría: Salt

showjumping challengeL'esdeveniment, únic en el seu tipus, està dissenyat per a genets de salt de tots els nivells que poden participar-hi des de qualsevol racó del món.

El Challenge serà revisat per la prestigiosa amazona de Gran Premi Hannah Åkerblom, qui valorarà criteris com la posició del genet i l'execució del recorregut, entre d'altres.

Els participants poden enviar els seus vídeos fins al 25 de març i rebran les seves puntuacions i comentaris el 2 d'abril, com a data màxima.
El Challenge premiarà la Millor Puntuació, el Millor Principiant i la Millor Presentació.

Hannah Åkerblom és una prestigiosa amazona de Gran Premi que ha representat a Suècia en diversos esdeveniments, incloent-hi Campionats Europeus i Copes de Nacions FEI.

A més, en el circuit suec de salt ha guanyat diversos títols nacionals en Gran Premi i recentment ha guanyat la prova de GP en MET Oliva Nova.
Així, mitjançant una estreta col·laboració, l'equip de ‘Equi for All’ i Hannah Åkerblom han desenvolupat un desafiador recorregut que s'adapta a qualsevol pista i nivell d'habilitat, acompanyat d'un protocol d'estil que ressalta aspectes crucials de l'equitació. La revisió per part de Hannah Åkerblom es basarà en criteris com la posició del genet, l'execució del recorregut i la comunicació efectiva entre el cavall i el genet, entre altres. D'aquesta manera, els participants poden mostrar les seves habilitats i rebre comentaris enriquidors,

És important destacar que, a diferència de les competicions tradicionals de salt, aquest esdeveniment se centra en promoure una equitació segura i de qualitat. Per a això, ‘Equi for All’ ha optat per seguir el Protocol d'Estil, que pot consultar-se en la pàgina web de l'esdeveniment: https://www.equiforall.com/es/copy-of-online-competition

El Challenge està obert per a genets i amazones que saltin a partir de 0,20 m fins als 1,20 m, i es recomana una pista mínima de 20 x 40 m. Els vídeos poden enviar-se fins al 25 de març. Els resultats i comentaris es rebran, com a màxim, el 2 d'abril, i entre les categories de premis s'inclouen la Millor Puntuació, el Millor Principiant i la Millor Presentació. Les bases de la participació són senzilles i poden consultar-se en l'enllaç anterior.
Lisa Glimvik, fundadora de ‘Equi for All’ afirma: “Des de ‘Equi for All’ ens enorgulleix promoure els esports eqüestres i aportar el nostre gra de sorra a la democratització d'aquests, fent-los accessibles per a tots els aficionats gràcies a la nostra decidida aposta digital. D'aquesta manera, oferim a la nostra comunitat una oportunitat emocionant i única per a participar en el Challenge inaugural de salt d'obstacles en línia, tant si es tracta de genets experimentats com si estan realitzant els seus primers passos en aquest esport. Amb aquest esdeveniment pretenem, en essència, inspirar, desafiar i celebrar la disciplina del salt”.

Sobre ‘Equi for All’
‘Equi for All’ és la primera comunitat del món de l'equitació de parla hispana que connecta a genetes i entrenadors de manera en línia, promovent l'accés a l'esport eqüestre i permetent entrenar en línia, organitzar-se, inspirar-se i comprar i vendre articles de segona mà. I és que en ‘Equi for All’ busquen inspirar i motivar a tots els apassionats del món eqüestre, promovent que l'equitació i l'entrenament siguin accessibles per a tots. A més, la plataforma digital desenvolupada per ‘Equi for All’, centrada en connectar als genets i entrenadors de parla hispana, facilita la seva manera d'interactuar i ofereix solucions innovadores com un sistema de reserva digital i la disponibilitat d'un ampli grup d'entrenadors. Aquesta App compta amb gairebé dos anys de vida i supera els mil usuaris.


Per a més informació sobre ‘Equi for All’, visiti https://www.equiforall.com/

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI