Doblet de Gonzalo de Almeida al CSN2* del RCPB

  • Published in

Gonzalo de Almeida y Nina ZEl genet d'origen portuguès establert des de fa molts anys a Barcelona, no sols s'ha imposat amb Nina Z a la prova inaugural de 1,20 m -barem A amb cronòmetre-, sinó que ha guanyat amb autoritat el GP.

Gonzalo de Almeida ha realitzat amb Tesway de la Batia, el desempat més ràpid dels nou binomis que han accedit a ell.  Blai Capdevila ha estat segon amb Cortesà i Laura Roquet, tercera muntant a Criket.Astiz von Levis Girl Z

Amb anterioritat s'havia disputat la prova de 1,30 m de dificultats progressives amb triomf de María Dolores Zambrano i Noa van der Nachtegaele, seguida per Joel Valles i Illinois, Anna Villagrasa i Maxime han estat tercers.

Jaime Astiz i el seu infal·lible Levi’s Girl Z han estat els guanyadors de 1,25 m, barem A amb cronòmetre. Alfons Roquet i Finisterien de Sar han quedat segons i María Xercavins amb Cotan d’Estel, tercera.

En 1,20 m Yuexin Pa, muntant a Coix’s Basar, ha quedat segon per darrere de Gonzalo de Almeida i Inés Bobrzynski, amb Incontro del Maset, ha estat tercera.

La primera competició de l'any disputada en la pista de cavallerisses del club barceloní, ha conclòs amb la victòria de Cristina García-Lluis Rhodes muntant a Wallas C en la prova de 1,10 m, dues fases especial. Lucas Barberá ha estat segon amb Floreana de Vigo i Bet Torrellas tercera muntant a Venilsia de Lojou.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI