Imma Roquet va arrasar amb Poison al GP Suzuki de RCPB

  • Published in

Entrega imma roquet en el can del RCPBL'amazona catalana va ser la primera a accedir amb Poison al desempat de la prova regna del concurs que es va disputar durant tres jornades al RCPB, i no va fallar.

Un recorregut rapidíssim i sense penalització li van valer el triomf enfront dels seus dos contrincants. Blai Capdevila amb Ivettus del Maset va tenir un enderrocament i va classificar segon, m

Entrega de premio a imma roquet

L'última jornada del CSN4*, primer de la Ruta Comtal, va començar amb la prova de 1,20 m, de velocitat i manejabilitat i el triomf de Gerard Vallverdú muntant a Oswald. Gonzalo d'Almeida va ser segon amb Noa van de Nachtegaele i Virgínia Graells, tercera amb Quainton Calgary.

 

entre Sergi Fosalba, muntant a Emir van de Donkhove, va ser tercer amb tres. Trenta binomis van competir en el GP amb el qual van finalitzar les proves oficials de la tercera jornada del CSN4*.
Jorge Bidón Daurella amb Ceylán va ser el millor de 1,30 m, prova disputada en dues fases especial. Alejandro Entrecanales va aconseguir la segona plaça amb Banzai Semilly i Andrea Fraguas i Olwina-M van ser terceres.Jorge Bidón i Duska van ser els guanyadors de la primera gran -dues fases especial- disputada el divendres, mentre Imma Roquet s'imposava en la prova de 1,30 m -A amb cronòmetre- amb Icenta del Maset. David Usón amb Jinesse van guanyar el 1,20 m, dues fases especial.

Dissabte va destacar Jesús Torres guanyant amb Jarno la prova gran, barem A amb cronòmetre. En el Petit Gran Premi es va imposar Gonzalo Busca muntant a Classified i Gonzalo de Almeida va ser el millor en 1,20 m, dues fases especial, amb Tesway de la Batia.

A partir del proper divendres es disputarà a la pista olímpica el CSN5*, segon de la Lliga Nacional de Salt, que acollirà el diumenge els dos Grans Premis Suzuki corresponents a les lligues d'or i plata

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI