Celebrat un concurs de salt al Rosper

  • Published in

WhatsApp Image 2021 05 30 at 11.25.34El diumenge 30 de maig 2021, en l'estupend Centre Hípic Rosper, situat a Vilanova i la Geltrú, es va gaudir d'un dia de salts de ponis i cavalls en què van participar més de 70 amazones i genetes

En 0.40 el primer lloc va ser per Ariadna Rodríguez amb Xispant i el segon lloc per a Marta Martorell amb Capri del Club Olímpia Eqüestre. Guanyadora de 0,60 Mar López amb Cantinflas del Club Hípic Casa Nostra, la segona i tercera posició van ser per a dues amazones del club Esportiu Can Caldés, Martina Tous amb Maver Hanan i Lilian Lamaison amb Bandolero.

En la prova 0.80, victòria per a Emma Garcia amb Lia del Club Esportiu Can Caldés, segona Anna Poch amb Chiquita del Club Esportiu Can Caldés, i Lucía Royuela amb l’Índia VR. Emma Garcia amb Lia del Club Esportiu Can Caldés va ser la guanyadora de 0,90, seguida de Ilenia del Campo amb Moto i Giulia Marina Jussen amb Toscano 435 segona i tercera respectivament.

La primera posició d'1 m va ser per a Ariadna Benaiges amb Zahira, Giulia Marina Jussen muntant a Toscano 435 va ser segona i Alèxia Gonzàlez muntant a Jupiter del Club Esportiu Can Caldés va finalitzar tercera. La classificació de 1,10 va estar encapçalada per Carla Hormigos del Centre d’Equitació del Penedès, la segona posició va ser per a Ariadna Benaiges amb Zahira, i la tercera posició per a Alèxia Gonzàlez amb Jupiter del Club Esportiu Can Caldès.

Tots els genets i amazones van tenir una medalla de participació i un regal gentilesa del Magatzem del Cavall. Botiga hípica situada a Cubelles.

A més, el patrocinador oficial del concurs, Magatzem del Cavall, va sortejar un val per valor de 75€, que va ser per a Maria Gibaut

El comitè organitzador vol agrair a totes les persones que fan possible la realització d'un concurs d'aquesta índole, així com als pares, entrenadors, familiars i acompanyants que fan que sigui una competició tan bonica i agradable.

Des de Na’fent…Competició, volen agrair la confiança dipositada en ells al Centre Hípic Rosper, al seu gerent Victoria Douma Cachafeiro i a tot el seu equip.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI