Salt d'obstacles per a ponis i cavalls a l’Open

  • Published in

Violeta Pons CSN2 Open mayo 2021Durant el cap de setmana es va disputar en les instal·lacions del Club Esportiu Open Barcelona, el “Trofeu Open Sports Club”, amb dos concursos nacionals CSN2* i CSNP1.

El concurs va començar el dissabte a primera hora amb les proves corresponents als Ponis, puntuables per a la “Copa Campions”. En Ponis A Javier Catalán va ser el guanyador en totes dues jornades amb “Lolita Mao Yar” el dissabte i amb “Tafiro Yar” el diumenge. En A2 els tres primers classificats del primer dia van ser Daniela Mato amb “Little Beauty”, Iker Nieves amb “Gormiti” i Adriana Catalan amb “Lolita Mao Yar” aquesta ultima amazona guanyava el diumenge muntant a” Cayetana Yar” i va ser segona amb “Lolita Mao Yar”. Iker Nieves va finalitzar tercer.

Daniela Esterlich i “Revanche de Kersaux” no van tenir rival en B2 fent els millors temps dels recorreguts sens falta tant el dissabte com el diumenge. Martina Besora amb “Indira” va ocupar la tercera posició els dos dies mentre que la segona posició va ser per Adriana Gili amb “Avant l’Heure” el primer dia, i per a Javier Catalan amb “Quincy Star” el segon.

En Ponis C tres recorreguts sens falta van encapçalar la classificació del dissabte, Daniela Chico i “Ilandro van T Milkenshof” van marcar el millor crono, seguida de Lucia Uriach amb “Ange de la Boisselee” i de Berta Llíria amb “Platoon de St Ladre”. Daniela repetia triomf el diumenge que en aquesta ocasió la segona i tercera posició van ser per  Carla Rivera amb “Fireless de L’Aumoy” i per a Pinela Mendoza amb “Kisoux” respectivament. Lucas Barbera amb “Arabito” es va proclamar campió en C2. En la categoria ponis D va participar Carolina Crespo amb “Godiva Yar”

CSN2*

En la primera jornada Astrid Mirangels amb “Cafè Quick” guanyava la prova de 1,10, Blanca Martínez i “Tarzan V/D E” van ser segons en aquesta jornada mentre que van guanyar la prova del diumenge, i Isabel Deltell amb “Kipling de Conde” van finalitzar tercers. Segona i tercera posició del diumenge per a Irina Crusat amb “Caloubet de Laume” i per a Paula Aiora amb “Si Jaloup Petit Joe”. Guanyadora de 1,15 Daniela Chico amb “Lunamour Yar”. Victoria de Polina Koriagina muntant a “Inch Allah DB” en 1,20, dues fases especial, el dissabte i en 1,25, dificultats progressives, del diumenge.

El Gran Premi, prova més important del concurs amb una altura màxima de 1,35 i disputada en dos manegues, va ser per a Pedro Venis amb “Ebriolita” que va fe el millor crono dels tres recorreguts sens falta de la segona màniga a la que van accedir onze binomis. La segona i tercera posició van ser per al genet de Castelló Daniel Martínez Ricart muntant a “Codar de Pravia” i “Sedgio de Nonais”. La prova gran del primer dia, velocitat i manejabilitat, va ser per a Blai Capdevila amb “Bambino de Thurgis”, mentre que Gonzalo de Almeida va ser segon amb “Incontro del Maset” i tercer amb “Valou”

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI