Dues medalles per a Jaime Astiz a Veterans 1*

  • Published in

IMG 8275Va finalitzar a Pineda el 4º Campionat d'Espanya de salts de Veterans, amb dues medalles de plata per a Jaime Astiz una d'individual i una altra per equips.

IMG 8274Les proves per equips es van disputar dissabte amb cinc equips lluitant  per les medalles. L'equip “Mixto Verde” de què formava part Astiz muntant a "Levi's Girl Z" es va adjudicar la medalla de plata, al costat d'ell van competir Maria Herrero Pidal amb "Albeniz", Salvador Astolfi Pérez de Guzmán amb "Roxane de la Beranger" i Eduardo Cardo amb "Cacao W".

La medalla d'or va ser per a l'equip de “Madrid Azul” format per Ramón Muñoz de la Casas amb "Carisma de Val", Da Elena de Borbon amb "Jordano", Luis Fernández Aguilar amb "Conquest van de Flandria" i Gustavo Daniel Barragán amb " Couleur Bareliere Z ", mentre que el bronze va ser per a l'equip mixt de Castella i Lleó i Castella-la Manxa, format per Francisco Isla amb" Finisterre ", José Vidal Collada Gil amb" Hèrcules ", José Brufau amb" Fabiola de Hus Z "i Javier Pérez Díez amb" Ikel "

IMG 8276

A la final individual disputada el diumenge Jaime Astiz amb "Levi 's Girl", malgrat que va ser el millor de la tercera qualificativa, 0 punts en 52.55 segons, els 4.99 punts amb què partia no li van deixar emportar-se l'or i va tornar a pujar a el segon esglaó de pòdium. L'or va ser per  Ivan Rodrigáñez i el sevillà Salvador Astolfi es va adjudicar el bronze.

 Moltes felicitats!

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI