Kevin González de Zárate es va emportar el GP del CSI2 * al RCPB

  • Published in

kevinUn recorregut espectacular sense falta i millor crono al desempat, a què només van accedir tres binomis, li va valer a Kevin González de Zárate el triomf al Gran Premi del CSI2 * disputat al RCPB.

Amb Atlantic Z va batre el francès Arnaud Fontenelle muntant a Articuli de Bellvue, deixant la tercera plaça per a Mariano Martínez Bastida amb Giro de la Lluna.

L'última jornada del concurs de salts internacional, segon de la Ruta de Nadal, va començar amb la prova de dificultats progressives sobre 1,35 m i la segona victòria de l'amazona de Madagascar, Vanessa Norblin, muntant a Samsara Mail. La francesa Marion Trosset va ser segona amb Illi Nobili i el seu compatriota Arnaud Fontenelle, tercer amb Caiffa de Gee.

Les proves oficials van finalitzar amb la disputa de la prova d'1,25, jutjada pel barem A amb cronòmetre, i el triomf del francès Sacha Larrive i Klara vostè Heffnick. La britànica Lauren Edwards va ser segona amb Kesara i Álvaro González de Zárate, tercer amb Monboulette Z.

La competició, que va comptar amb la participació de gaire bé 300 binomis, va arrencar divendres amb victòria francesa a càrrec de Harold Boisset muntant a Quolita Z a la prova gran disputada en dues fases. La prova d'1,35  va ser per l'amazona de Madagascar, Vanessa Norblin, muntant a Samsara Mail. El triomf espanyol va arribar de la mà d'Álvaro González de Zárate amb Monboulette Z a 1,25, prova en dues fases especial, genet que també es va imposar dissabte al petit gran premi amb Ugo du Grand Moulin. El francès Boisset va tornar a imposar-se a la gran, en aquesta ocasió amb Chopping de Ceris, i Christophe Leutenez de Bèlgica muntant a Levi’s Girl Z va ser el més ràpid en la prova de velocitat i manejabilitat sobre 1,25 m.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI