• bg1
  • bg2
  • bg3
  • bg4
  • bg5
  • bg6

Celebrat el segon CSN*** de la Ruta de la Cerdanya

  • Published in

Blai Capdevila ganador GPAquest cap de setmana s'ha celebrat el segon CSN *** de la Ruta de la Cerdanya 2018, al Club Hípic Cerdanya.

Al llarg de tres jornades de divendres a diumenge,  es van disputar nou proves oficials. En la prova de menor altura, la corresponent a 1,20 victòria de Sira Martínez amb "Naomi Imperial" el divendres. Mar Millanes amb "Latura del Maset" va ser la millor dissabte seguida per Maria Rodrigalvez amb "Cleopatra" que guanyava al dia següent i Rosario Sánchez amb "Samba Gesmeray". Diumenge Pol Chicote amb "Bamboula des Forets" i Anna Villagrasa amb "Maxime" van ser segon i tercera respectivament.

Albert Hermoso muntant a "Nereo CP" va encapçalar la classificació en la prova d'1,30 en la jornada inaugural. Ines Esteban i "Baltimore" es van adjudicar el Petit Gran Premi celebrat el dissabte en ser el binomi més ràpid dels deu que van accedir al desempat. Aquesta mateixa amazona també va encapçalar la classificació de 1,30 de diumenge. Segona posició en el PGP per a Francisco Goyoaga amb "Mieke van Spieveld" i Sira Martínez amb "Hannah Van Het Lambroeck" va ser tercera, mentre que aquestes posicions l'últim dia de concurs van ser per Ester Roquet i Mar Millanes.

Diumenge es va celebrar el Gran Premi, prova més important del concurs, sobre una alçada màxima de 1,40 m al que van accedir al desempat 5 binomis. La victòria va ser per a Blai Capdevila i "Fallinus" que venien de guanyar la prova gran del dia anterior, segona posició per Alex Codina amb "Edwing" i Joen Valls amb "Quidam d'Inconvile" va finalitzar tercer.  En la jornada inaugural la prova gran va ser per Francisco Goyoaga i "Full Option Van't Zand".

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI