• bg1
  • bg2
  • bg3
  • bg4
  • bg5
  • bg6

Blai Capdevila i "T'es Ok Minotais" van guanyar el Gran Premi del RCPB

  • Published in

Blai recorBlai Capdevila, muntant a "T'es OK Minotais", va aconseguir el triomf en la prova més important del CSN3 * disputat durant el cap de setmana al Reial Club de Polo de Barcelona.

Capdevila va realitzar el millor recorregut sense falta del desempat en el qual es va enfrontar a cinc binomis. Primitivo Nieves va ser segon, amb "Iken von der Weretherbach", seguit per Paco Goyoaga i "Walouis D'Estoiles de Nei". Amb aquesta competició concloïen les proves oficials de l'última jornada del CSN3 * en el qual es van donar cita més de dos-cents trenta binomis.

La prova d'1,30 m, disputada en dues fases, va ser per Joel Vallès i "Naval M", seguida per Glòria Checa muntant a "Mr. D " i Alfons Roquet amb" Si Jaloup Petit Joe ".

Paula Azofra, muntant a "Athos II", va ser la guanyadora de la prova d'1,20 de dificultats progressives, seguida per Imma Roquet i "Ishara del Maset". José María Elías, muntant a "Alaska de Kezeg", va quedar tercer.

El CSN3 * va començar divendres amb la victòria de Laura Roquet amb "Dynamite Z" en la prova gran, mentre Mario Rotllán feia el propi a 1,30, un barem A amb cronòmetre, muntant a "Cerano". El podi dels campions es va completar amb el triomf de Valeria Bernat i "Rock N'Roll" en la prova d'1,20 m, disputada en dues fases.

Dissabte la competició va tenir nom propi: Roquet. La família al complet va copar els primers llocs de la classificació de la prova gran disputada en dues fases. Mentre Imma s'alçava amb el triomf muntant a "Ilanta del Maset" i amb "Eilan del Maset" finalitzava tercera, la seva cosina Laura quedava segona i quarta amb "Dynamite Z" i "Fansi Boy Puigroq", respectivament, deixant el cinquè lloc a el seu germà Alfons que va muntar a "Trophee de Riverland"

El Petit Gran Premi va ser per al brasiler  Caio Carvalho amb "Ibero van de Noordheuvel" i la prova d'1,20 m, de velocitat i manejabilitat, per José Miguel Rosillo i "Warrior D'Aix Z".

Sub galleries

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI