Menors seleccionats per al clínic de tecnificació de salt

  • Published in

Logo RFHE Salto de obstáculosLa RFHE ha publicat avui la llista definitiva de binomis i l'horari del clinic de tecnificació de salt d'obstacles a la zona Levante.

Seminari per a caps de pista de salts

  • Published in

recorridoLa Direcció Tècnica de Salt d'Obstacles de la RFHE juntament amb el Comitè Tècnic Nacional de Dissenyadors de Recorreguts, convoquen un seminari d'actualització per a caps de pista Nacionals “A” i “B”.

Nodrida participació internacional al segon CSI2* de la Ruta de Nadal

  • Published in

Elisabeth Goyoaga con Kiela ContactEl proper divendres i durant el cap de setmana, les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona acolliran el segon concurs de salts Internacional 2* pertanyent a la tradicional Ruta de Nadal.

Sira Martínez guanya el GP del CSN2* del RCPB

  • Published in

Sira Martínez Gran Premio 002Aquest cap de setmana, el RCPB ha celebrat el primer CSN2* de la temporada, a la pista olímpica del club, amb gran èxit de participació.

Inma Roquet va impartir un clínic al CET

  • Published in

20211211 114723Les instal·lacions del Club d’Equitació Torredembarra van acollir el cap de setmana passat un clínic de salt d’obstacles impartit per l’amazona Inma Roquet.

La francesa Melie Gosa s'imposa al Gran Premi del Polo

  • Published in

Melie Gosa con Alouette d Eole 28.11.21Melie Gosa de França i la seva magnífica Alouette d’Eole es van imposar a la prova reina del CSI2*, primer de la Ruta de Nadal, que es va disputar al Reial Club de Pol de Barcelona.

Arrenca la competició al RCPB amb un CSN2*

  • Published in

Primitivo Nieves con Venus de ThurinEl RCPB donarà el tret de sortida a les competicions hípiques amb la disputa, el proper cap de setmana, del primer CSN2* de l’any.

Kevin González de Zárate es va emportar el GP al segon CSI2* de la Ruta de Nadal

  • Published in

Kevin RCPBEl genet vitorià va aconseguir un nou triomf a la jornada de cloenda del CSI2*, segon de la Ruta de Nadal, que es va desenvolupar a la pista olímpica del RCPB.

Comença el compte enrere per al primer CSI2* del RCPB

  • Published in

Laura Roquet con JBEls propers 26 a 28 de novembre, la pista olímpica del Reial Club de Polo de Barcelona acollirà el primer CSI2* pertanyent a la ja tradicional Ruta de Nadal.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI