Colònies d'estiu

Des de la Federació Catalana d'Hípica volem donar ressò a una de les activitats més lúdiques que ofereixen els nostres clubs: les colònies d'estiu o estades hípiques per a nens i joves. Les colònies d'estiu d'hípica són una forma ideal d'iniciar-se en el món del cavall d'una manera relaxada i divertida. De la mateixa manera, podràs seguir aprenent i perfeccionant el teu nivell passant uns dies al voltant del teu esport preferit.

colònies d'estiu
Una solució a les vacances escolars
L'oferta de colònies d'estiu d'hípica és una resposta que donen els nostres clubs a la demanda social que reben, tant dels seus associats com de la ciutadania en general, com a forma ideal per compaginar la problemàtica relació entre horari laboral i vacances escolars dels nostres fills i filles. L'entorn natural, el món del cavall i la qualitat dels serveis dels clubs són la garantia d'una estada inoblidable.

 

colònies d'estiu

 

 

 

 

 

 

 

 

Molt més que hípica
Amistat, valors humans, contacte amb la natura són uns dels pilars fonamentals sobre els quals giren aquestes jornades d'hípica, però sobretot lúdiques, gaudint de tots els al•licients que ens ofereixen els nostres paisatges naturals. Excursions, acampades, esports d'aventura, són només alguns exemples de les activitats que podem trobar en aquestes estades.
colònies d'estiu
Assegurança Colònies d'estiu
Per una altra banda, també hi ha un nou servei per els clubs que organitzen colònies. La llicència té un cost de 6 € del 1er. al 15é dia, i de 9€ si es fan mes de 15 dies fins a un mes. Tot club que es vulgui acollir a aquests serveis o vulgui demanar més informació ha de posar-se en contacte amb la Federació Catalana d'Hípica.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI