Ecoembes y la FCH s'alien en una iniciativa sostenible

  • Published in

sostenibilitatLa Federació d’Hípica Catalana i Ecoembes han arribat a un acord per a incrementar la recollida selectiva de residus als clubs i entitats esportives d’hípica.

El conveni té com a finalitat dotar de mitjans per a la separació en origen dels residus per tal de fomentar la recollida selectiva i el seu posterior reciclatge. Aquesta iniciativa esdevé fonamental per a la preservació del medi ambient, un compromís que la FCH manté com a prioritari dins de la seva política de Responsabilitat Social Corporativa i que és la raó de ser d’Ecoembes des de la seva creació l’any 1996.

El projecte, que es porta desenvolupant des de finals del 2022, preveu la instal·lació de punts de recollida selectiva amb papereres de envàs i paper i cartró a les instal·lacions de les federacions i els seus clubs a Catalunya. Així mateix, es realitzaran campanyes de sensibilització i formació dirigides a les diferents federacions en l’àmbit del esport sostenible per fomentar la recollida selectiva i el reciclatge.

Per a totes aquells clubs, associacions i agrupacions esportives d’hípica que vulgueu de forma totalment gratuïta participar en el projecte i poder-vos nodrir dels medis de contenerització només es necessari escriure un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. i es posaran en contacte amb vosaltres per enviar-vos el material.

Amb aquesta petició, estareu contribuint activament a la preservació del nostre entorn natural i a la millora de la salut del planeta.

Agraïm la vostra col·laboració en aquesta iniciativa i us animem a continuar implementant accions sostenibles a les vostres instal·lacions.

 

 

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI