Estació de medició de Ponis 2023 a CAVA Horse

  • Published in

387A2644 6673 4BEF 9034 B815D8AAAE60D'acord amb el previst a la nova normativa FEI 2023, tots els ponis que desitgin participar en una competició internacional hauran de comptar amb un certificat de medició FEI. 

Per tal de facilitar la participació s'ha organitzat una Estació de medició FEI a les instal·lacions de CAVA Horse. Es fa constar que serà l'única estació de medició a Espanya per a l'any 2023

DATA DE MEDICIÓ: 1 de abril de 2023 

HORA: 12.00h 

En cas de necessitar reserva de box s'haurà de contactar amb:

MAYA POU – (+34) 661456139 Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. 

Tots els interessats hauran de contactar abans del dia 24 de març a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. indicant les següents dades:

  • Nom de la persona responsable del poni o el seu representant 
  • Nom i nacionalitat del propietari del poni 
  • Nom del poni 
  • País on està registrat el poni 
  • Número de llicència / passaport FEI 
  • Justificant del pagament de 100 euros que haurà de fer-se efectiva al compte de la RFHE: ES30 2100 1575 19 0200112254

Respecte al nou reglament, al 2020 la FEI va introduir un nou sistema de medició de ponis, que va entrar en vigència a partir de l'1 de gener de 2020 amb un període de transició establert per als ponis ja registrats a la FEI abans d'aquesta data.

Aquest certificat de medició FEI s'expedirà únicament a les medicions oficials programades per la FEI: https://inside.fei.org/fei/your-role/veterinarians/welfare/pony-measuring/calendar

L'alçada reglamentària d'un Poni a la creu no ha d'excedir:

  • 148 cm sense ferradures (qualsevol mesura entre 148,1 cm i 148,9 cm s'arrodonirà a 148 cm);
  • 149 cm amb ferradures (qualsevol mesura entre 149,1 cm i 149,9 cm s'arrodonirà a 149 cm).


Quan es registra un nou poni a la base de dades de la FEI, ha de mesurar-se en una sessió de medició oficial de la FEI.

Els ponis mesurats rebran un certificat de medició FEI d'acord amb la seva edat: els ponis de vuit anys o més rebran un certificat per a tota la vida, mentre que els ponis menors de vuit anys rebran un certificat provisional de 15 mesos.

Els ponis poden assistir a una sessió de medició a qualsevol país, però no poden ser mesurats per un veterinari de mesurament de la FEI de la federació nacional en la qual està registrat el poni.

Si un poni es mesura i és massa gran, no pot participar en cap competició de ponis de la FEI. Es pot tornar a mesurar una vegada durant el mateix any en una altra sessió de mesurament, i una vegada a l'any en els dos anys consecutius següents. En total, es pot mesurar quatre vegades en tres anys consecutius.

Tots els ponis han d'estar lliures de qualsevol substància inclosa en la llista de substàncies prohibides per a equins, i es poden prendre mostres de EADCM durant les sessions de medició.

Els veterinaris oficials de la FEI poden prendre mostres d'ADN de qualsevol o tots els ponis; aquestes mostres no s'utilitzaran per a altres fins que no siguin la identificació del poni.

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI