Celebrat el sopar anual d’ACEEGi

  • Published in

cena13Bon ambient i multitud de premis a la 7a edició del Sopar de Gala d’ACEEGi , que va tindrà lloc el dissabte passat

Dos cents trenta comensals van gaudir al Restaurant La Deu d’Olot de l’entrega de premis de les lligues i copes ACEEGi Janequí de les disciplines de doma clàssica i salt d’obstacles.

Després de les fotografies de rigor dels clubs es va procedir a la primera tanda d’entrega de premis. Es va començar per la Copa de Salt d’obstacles, amb les entregues individuals i per equips al Club Hípic Omega i Centre Eqüestre Can Comas.

Seguidament, l’entrega de la 4a Copa i 10a Lliga Aceegi Janequí de Doma Clàssica. Trofeus als guanyadors de les diferents categories així com als equips: Sant Martí Vell (CAVA), Aiguaviva Hípic, La Campana Team, Equip Vidreres (a la Copa) i Sant Martí Vell (CAVA), Aiguaviva Hípic i La Campana Team (a la Lliga). Podeu consultar els resultats complets a la web d’ACEEGi.

Amb les panxes plenes, es va dur a terme la segona tanda d’entregues, el reconeixement per part de la Federació als medallistes en Campionats de Catalunya o Espanya o amb participacions internacionals de genets i amazones dels centres gironins.

I per últim, l’entrega de les esperades ferradures! Enguany, la Ferradura d’or ha estat per Maria Bech, amazona de doma clàssica del Club Aiguaviva Hípic (Medalla d'Or Ct. Espanya Ponis D + Medalla de Plata Ct. Espanya Juvenil 0* + Medalla d'Or Equips Ct. Espanya Ponis + Membre Equip RFHE al Ct. Europa de Ponis); la Ferradura de plata per l’amazona de TREC de Cavall de Mar Vicky Patino (Duo Plata al Raid Internacional Le CENTAURE) i la Ferradura de bronze per al genet del CAVA, Diego Martinez del Moral (Medalla d'Or Ct. d Espanya U25 + Finalista Ct. Europa U25)

La Gala va acabar amb un animat ball que s’allargà fins entrada la nit. L’organització de la Gala vol agrair la presència a tots els clubs ACEEGi assistents.

 Font: ACEEGi - Fotos: Ariadna Álvarez Pou

cena21
cena20
cena19
cena18
cena17
cena16
cena15
cena14
cena13
cena12
cena11
cena10
cena9
cena8
cena7
cena6
cena5
cena4
cena3
cena2
cena
 

 

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI