JUTGES

Turisme Eqüestre

Ruta per l’interior del Tarragonès i l’Alt Camp

 • Published in

vila rodona ampSortint de la Pobla de Montornès, la família Fortuny, ha organitzat per a L’Associació de Marxas a Cavall de Catalunya (A.M.A.C.), una ruta circular de dos dies d'una distància aproximada de 52 km.

Trobada de Orelles Llargues

 • Published in

hqdefaultAquesta trobada es una nova activitat per donar a conèixer l’ús de mules i maxos en rutes. És una trobada anual per a totes aquelles persones que muntin amb orelles llargues.

Ruta pel Municipi d'Anglès, Girona

 • Published in

Cowboys 6 noviembreCowboys de la Selva organitza l’Itinerari Eqüestre Local IEL-01 del municipi d’Anglès, ruta destinada als aficionats de la pràctica del turisme eqüestre.

Ruta Serralada del Puig

 • Published in

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     "Voltar per Catalunya 2021" arriba a la comarca de l'Alt Maresme amb una ruta organitzada per l’Associació de Marxes a Cavall de Catalunya (A.M.A.C) per dissabte dia 18.

XXXIIII Cavall de Ferro

 • Published in

pedraforca estiu serra cadi puigllancadaLa Cerdanya és la comarca triada per la Associació de Marxes a Cavall de Catalunya (AMAC) per a realitzar la nova edició de Cavall de Ferro els dies 9, 10, 11 i 12 d'aquest mes.

Ruta del Catllaràs

 • Published in

rotgers2L'Associació de Marxes a Cavall de Catalunya (A.M.A.C.), ha preparat per al pròxim cap de setmana una ruta de dos dies per la comarca del Bergueda.

Cap de setmana amb Cowboys de la Selva

 • Published in

cowboysL'Associació Cowboys de la Selva organitzara el proper cap de setmana, un curs d'iniciació a les rutes i viatges a cavall, així com una ruta d'autonomia per la comarca de Les Gavarres.

Ruta per la Baronia d’Escornalbou

 • Published in

Sta Barbara escornalbouPer a poder conèixer el Castell Monestir de Sant Miquel d’Escornalbou, l'Associacio de Marxes a Cavall de Catalunya (A.M.A.C) ha preparat una ruta el diumenge que ve dia 30 pel Baix Camp.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI