JUTGES

Salt

La francesa Melie Gosa s'imposa al Gran Premi del Polo

  • Published in

Melie Gosa con Alouette d Eole 28.11.21Melie Gosa de França i la seva magnífica Alouette d’Eole es van imposar a la prova reina del CSI2*, primer de la Ruta de Nadal, que es va disputar al Reial Club de Pol de Barcelona.

Arriba la Final de la Copa Catalana de Salts

  • Published in

Final Copa Catalana 2021Aquest cap de setmana, concretament el dissabte dia 13, se celebrarà al Centre d’Equitacio Torredembarra la Final de la Copa Catalana de Salts d'Obstacles 2021.

Comença el compte enrere per al primer CSI2* del RCPB

  • Published in

Laura Roquet con JBEls propers 26 a 28 de novembre, la pista olímpica del Reial Club de Polo de Barcelona acollirà el primer CSI2* pertanyent a la ja tradicional Ruta de Nadal.

5è Campionat d'Espanya Salts Veterans

  • Published in

2020 11 12 CSN 4 estrellas Campeonato Veteranos web Com en anys anteriors, el Real Club Pineda de Sevilla acollirà, des del proper dijous 11 i fins al diumenge 14, una nova edició del Campionat d'Espanya de Salts de Veterans

Ja es coneixen els nous guanyadors de la Copa Catalana 2021

  • Published in

DSC 4171Dissabte, a les instal·lacions del CET a Torredembarra, es va celebrar la final de la Copa Catalana de Salt 2021, amb set proves d'alçades compreses entre 0,20 i 1,20 m.

Alex Codina va arrasar al Gran Premi del CSN2* del RCPB

  • Published in

Alex Codina con My Passion VD Donkhoeve 7 noviembre2021El genet català no va tenir rival a la prova reina del CSN2* que es va disputar durant tres jornades al RCPB en imposar-se a la Gran Premi amb My Passion VD Donkhoeve i classificar-se segon muntant a London Blues PS.

Salt a Vilanova i la Geltrú

  • Published in

Rosper 14 noviembreEl Club Hípic Rosper, celebrarà el proper diumenge dia 14 un concurs territorial de salt d'obstacles categoria 0*

Nou concurs nacional de salt a la pista olímpica del Polo

  • Published in

Pedro Veniss con Sandano 2Després de la celebració  del CSIO Barcelona, ​​prossegueix l'agenda esportiva del Reial Club de Polo de Barcelona amb la disputa, el cap de setmana que ve, d'un nou CSN2* a la pista olímpica de l'entitat barcelonina.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI