JUTGES

Notícies Federació

Jornada Tècnica de la Fira de Santa Llúcia

  • Published in

oportunitatEl consorci del Lluçanès, amb col·laboració del Ajuntament del Prats de Lluçanès y la FCH,  organitza una jornada tècnica sobre les oportunitats de les Rutes de Turisme Eqüestre.

Hipica en directa a EsportPlus.TV

  • Published in

Firma EsportPlus.TVAmb la finalitat de donar cobertura en directa a alguns dels nostres esdeveniments esportius els caps de setmana, la FCH va signar dimarts passat un acord amb la Fundació UFEC per instal·lar càmeres a quatre clubs catalans.

Registre de centres i activitats eqüestres dirigides a discapacitats

  • Published in

Logo RFHELa RFHE amb la col·laboració de les Federacions Autonòmiques ha realitzat un estudi mitjançant unes enquestes per al registre de centres i activitats adreçades a persones amb discapacitat i necessitats específiques de suport.

Clínic d’Etologia

  • Published in

foto clinic SergioLa FCH organitza un clínic a càrrec del preparador etològic Sergio Torrente, conegut per la seva àmplia formació en aquest camp i per ser autor del llibre “Interacción con caballos / Etología racional”.

Obert el termini per a la sol·licitud del calendari 2022

  • Published in

calendario 2022Recordem als Comitès Organitzadors que des del dia 1 de novembre està obert el termini per a la sol·licitud de concursos territorials, Campionats de Catalunya i Finals de Lligues i romandrà obert fins al 1 de desembre.

Jornada de cloenda del projecte d’activitats eqüestres impulsat per ADRINOC

  • Published in

Jornada tecnica 2021 xarxesSe celebrarà el proper divendres 8 d’octubre en sessió gratuïta de matí al Teatre Parroquial de la Cellera de Ter.

La Federació de dol pel traspàs de Pere Dorca

  • Published in

crespAvui ens ha deixat Pere Dorca, fundador del Centre d’Equitació Les Tanques l’any 1998. Tots els que formem part de la Federació Catalana d’Hípica, volem unir-nos el dolor de la seva família.

Cursos veterinaris FEI

  • Published in

VeterinarioLa RFHE organitzarà al mes de novembre de 2021 cursos per a oficials veterinaris FEI en les diferents modalitats de: Veterinari oficial, Veterinari oficial de Raid, Veterinari de Raid oficial de tractament.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI