JUTGES

Destacats

Campanya Llicències-2022

  • Published in

domiciliacio

Per a la renovació de les llicències, la Federació posa a la disposició dels seus federats la possibilitat de domiciliar els pagaments i facilitar així el seu tràmit.

Fins el proper 15 de desembre es podran domiciliar les llicències per a la temporada 2022

Nou model d'actes de galops per 2019

  • Published in

logo galopes page 001 1El departament de formació i ensenyament de la RFHE ens fa arribar una circular informativa indicant la nova normativa per a les actes de galops 2019.

Nou Protocol de la FCH – Fase Represa

  • Published in

Logo FCH Color bueno pequeñoA continuació,  podeu consultar el nou protocol d’actuació en els concursos celebrats durant la Fase de Represa, el compromís d’adhesió al protocol d’actuació en concursos, i la declaració responsable en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19.

Identificació i moviments d’èquids

  • Published in

identificació eAquí podeu consultar la informació emesa pel departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya sobre la identificació i moviment d'èquids.

Nivells de Galops exigibles durant 2020

  • Published in

logo galopes rfhe

Per tots els genets i amazones que desitgin participar en competició territorial els galops exigits per la FCH són els següents:

 

Nova normativa convocatòria d'examen de galops

  • Published in

logo galopes rfheRecordem a tots els Clubs i Examinadors de galops, la obligatorietat de enviar les sol·licituds de noves convocatòries d'exàmens, mitjançant l'imprès corresponent degudament emplenat.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI