appfch2

filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

Què passa aquest cap de setmana? Del 20 al 21 de maig

  • Published in

Cto Cat Raid TrecAquest cap de setmana, destaquem la celebració del Campionat de Catalunya de Raid-Trec, a Connemara Pony Club.  

Salt d'Obstacles

Dissabte 20 de maig es celebra el concurs CST1* "Memorial Manolo Ferrao" a l'Institut de Mollerussa, amb proves de 0.20m a 1.20. 347135607 191952043785904 5439734926168592600 n

La presidenta del jurat serà Eva M. López Ampudia, acompanyada de Jordi Pontes com a vocal, Jordi Bortoló com a delegat federatiu i Jaume Sancho com a cap de pista.

Raid Trec 

El Conemmara Pony Club acull, diumenge 21, el Campionat de Catalunya de Raid Trec, a Sant Mori amb proves individuals i per parelles.

La presidenta del jurat serà Carmen Leon amb Ricard Monfort com a vocal i Francesc Rabat com a delegat federatiu.

Horseball

Diumenge 21, el Club Horseball Garrotxa, acull la 16ª Jornada de la Lliga Catalana de Horseball.

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar