appfch2

filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

Què passa aquest cap de setmana? Del 17 a el 19 de març

  • Published in

 raid trecGran varietat de disciplines celebraran  competició aquesta setmana, destacant el començament de les competicions de Raid Trec.

Raid

El proper cap de setmana, l'Associació Hípica Santpedor Equiset organitza el XII Memorial Quico Yebra. Aquest esdeveniment comptarà amb els raids de promoció, CEA P60, CEA P40 i CEA 0*

 quico yebra

Salt

Dissabte, al Club d'Equitació Torredembarra es disputarà un CSN*amb les proves oficials de 1,10m, 1,20m i 1,30m.
La direcció tècnica de l'esdeveniment estarà a càrrec d'Albert Bernat, dissenyador dels diversos recorreguts.

 

Doma

El Centre d'Equitació Les Tanques celebra un CDT1* & CDT0* on haurà possibilitat de participar a proves de iniciació des de AP Prèvia fins a Reprise 3, en pista de 40 x 20 m i proves de nivell Benjamins fins a Gran Premi incloent Cavalls Joves a les proves del CDT1*.

El jurat de camp el formaran, Meritxell Agramunt com a presidenta i com a vocals Socorro Blas I Andrea Gaya. Com a delegada federativa la FCH ha designat a Leonor V. Brozgol

 

Raid-Trec

 Paddock Vallès acollirà aquest cap de setmana el primer concurs de la temporada de Raid Trec.

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar