filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

Obertes les votacions per al "Filet d' Or al Compromís"

  • Published in

filet_d'orEstem encantats d'introduir un nou premi: el "Filet d'Or al Compromís"

Aquest guardó especial està dissenyat per homenatjar una persona que ha demostrat una dedicació inquebrantable i esforços excepcionals per avançar en el desenvolupament dels esports eqüestres dins de la nostra comunitat.

Com a membre de la Federació Catalana d'Hípica, la teva opinió és important, i et convidem a participar en la selecció del destinatari d'aquest premi. Hem seleccionat quatre nominats notables que han demostrat un compromís extraordinari amb el creixement de l'esport eqüestre a Catalunya. Animeu els companys entusiastes de l'hípica i els membres de la comunitat a participar compartint l'enllaç.

La votació estarà oberta fins al 11 de setembre

El guanyador del "Premi al Compromís Filet d'Or" es donarà a conèixer durant el CSIO, on celebrarem les seves contribucions destacades a l'esport de l'hípica.
LEONOR FDO

Gràcies per formar part integral de la nostra vibrant comunitat eqüestre. La vostra participació en el procés de votació ens ajudarà a honrar aquells que s'han dedicat a donar forma al futur del nostre esport.

 

Els candidats son:

 

Leonor Brozgol: 

Fa més de trenta anys que està vinculada a la FCH i és jutge de diverses disciplines hípiques, el que fa que pràcticament tots els caps de setmana estigui present a algun dels concursos

dels nostres clubs. Ha esdevingut una institució al nostre sector. Ha participat activament en impulsar la professionalització de l’hípica coordinant els primers cursos de tècnic que es van fer a Catalunya.  Durant tots aquests anys ha estat membre de les diferents juntes directives de la FCH ajudant a la difusió del nostre esport al capdavant de diferents vocalies.

ignasi FDO


Ignasi Casas:

Es una institució a la disciplina de Raid, ja que és el director Tècnic de la disciplina a la RFHE, seleccionador nacional i ha estat membre del comitè tècnic de la FEI.  A més, ha participat activament del dia a dia de les diferents carreres com a veterinari equí (FEI endurance Vet4*)

 

 

 

LAURO FDO

Lauro Aguiló:

Lauro ha competit i destacat en nombroses proves nacionals i internacionals, encara que sens dubte la seva major aportació a la disciplina de Doma l'està realitzant actualment amb la seva feina com a entrenador. Ja són 18 anys els que ha assistit a Campionats d'Europa amb diversos binomis aconseguint fantàstics resultats i acompanyant als seus alumnes a les  categories de menors

 

 

 

 

 

Hípica Magazine:REVISTA FDO

És una publicació espanyola especialitzada al món eqüestre i del cavall. Des dels seus inicis el 1992 com a "Hípica Catalana i Balear", aquesta publicació s'ha consolidat com una referència en aquest sector i actualment és la única revista en paper. Tot gràcies a l’esforç i perseverança de l’Antoni Valentí i ara de la seva filla Gemma Valentí que ens mantenen al dia amb articles informatius i entretinguts sobre entrenament del cavall, salut i cures, articles sobre veterinària, Art eqüestre, actualitat sobre competicions importants i petits esdeveniments esportius, entrevistes amb genets destacats, ressenyes de productes i destinacions eqüestres, així com consells pràctics per a millorar la teva relació amb el teu cavall.

 

 

 

 

 

Els genets amb llicència FCH podeu votar aquí

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar