appfch2

filet dor

superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

ehorses Banner Web ES Catalan 1

NOTICIES DESTACADES

Finalitza la modificació temporal sobre la vacunació d'Influenza

  • Published in

influenzaEl 8 de setembre de 2022 el Board de la FEI va aprovar una excepció temporal a la normativa general de vacunació contra la influença, ampliant els intervals de reforç de la vacuna de 6 a 12 mesos.

Aquesta decisió va ser presa a conseqüència de la falta d'estoc d'un dels principals proveïdors d'aquestes vacunes. La nova previsió va entrar en vigor al setembre de 2022 fins a l'1 d'abril de 2023.
Divendres passat la FEI ha confirmat que a partir de l'1 d'abril es tornarà a la regulació anterior: l'administració de boosters en els sis mesos (+21 dies) anteriors a una competició.

Atès que la RFHE va adoptar també en la seva normativa interna l'extensió anterior per acord de la Junta Directiva, a proposta de la Comissió Veterinària de la RFHE, serà també a partir de l'1 d'abril de 2023 que l'article 2 del Capítol III del Reglament Veterinari de la RFHE tornarà a estar en actiu sota la seva redacció original:

“2.3. Les dosis de record han de ser administrades en intervals no majors de 12 mesos, però si el cavall pren part en una competició de la RFHE ha d'estar vacunat dins dels sis mesos + 21 dies anteriors. (El marge de 21 dies s'estableix per a facilitar l'estat de condició del cavall respecte a les competicions).”

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI
II ESTUDIO SOBRE EL IMPACTO DEL SECTOR ECUESTRE EN ESPAÑA : Descargar
Toggle Bar