superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

superior2

NOTICIES DESTACADES

Registre de centres i activitats eqüestres dirigides a discapacitats

  • Published in

Logo RFHELa RFHE amb la col·laboració de les Federacions Autonòmiques ha realitzat un estudi mitjançant unes enquestes per al registre de centres i activitats adreçades a persones amb discapacitat i necessitats específiques de suport.

Se n'han pogut sostreure resultats molt interessants com el registre de 86 centres eqüestres a tot el territori nacional que realitzen aquestes activitats i un total de 1.989 usuaris. A continuació us deixem el document remès per Fatima Cao, responsable d'Hípica Paralímpica de la RFHE, amb els resultats d'aquestes enquestes. A les darreres pàgines podreu trobar un resum dels resultats i les conclusions més rellevants.

 RESULTATS ENQUESTES

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI