superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

superior2

NOTICIES DESTACADES

Normativa FEI per a la volta a la competició internacional

  • Published in

FEI blancoLa FEI (Federació Eqüestre Internacional) va publicar ahir el protocol per a la volta a la competició internacional que serà a partir del pròxim 12 d'abril.

Aquesta normativa estarà en vigor fins al 30 de maig d'enguany, però podrà ser prorrogada depenent de l'evolució del virus (EHV-1)

Les mesures adoptades se centren en els seguents temes:

  • Preparació de les instal·lacions per part dels comitès organitzadors i preparació dels genets
  • Exàmens veterinaris a l'arribada dels cavalls a la competició
  • Mesures durant l'esdeveniment
  • Mesures per a la sortida dels cavalls
  • Jurisdicció aplicable

En aquest enllaç podeu consultar el protocol integro elaborat per la FEI

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

     

 fde segell entitat ètica UFEC imatge color  fei 

  

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI