superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

superior2

NOTICIES DESTACADES

Campionats d'Espanya 2020

  • Published in

Campeonato España Ponis Doma 2019 09A la junta directiva de la RFHE celebrada ahir, es van acordar noves dates per a alguns dels Campionats d'Espanya 2020 que s'han vist afectats per la crisi del Covid 19, així com la reobertura del termini per a la presentació de noves candidatures de Campionats d'Espanya

 

 

  1. D'una banda, es van acordar les següents dates amb les organitzacions d'aquests Campionats d'Espanya:
  • Campionat d’Espanya Menors Salts: CES València, 9-12 octubre
  • Campionat d’Espanya Ponis: Amtuna CECyL Segòvia, 24-30 agost
  1. D'una altra, en relació amb els Campionats de Raid, Enganxes, Equitació de Treball i TREC es va acordar obrir un nou període de 15 dies (fins al 5 de juny) per a la sol·licitud d'organitzacions i dates per a la seva concessió. A aquests efectes tindran prioritat les organitzacions adjudicatàries inicialment dels Campionats en el cas que decideixin mantenir la seva organització durant l'any 2020.

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

                entitat fei fde

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI