superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

superior2

NOTICIES DESTACADES

Celebrada l’Assemblea General Ordinària

  • Published in

Asamblea 13 eneroA la sala d'Actes de la Casa de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, va tenir lloc, ahir dilluns dia 13, l'Assemblea General Ordinària de la FCH.

L'obertura de l'Assemblea va anar a càrrec del nostre president, Emilio Zegrí, i a continuació es van ratificar els preus de les llicències 2020, amb un petit augment de 2 € per a les llicències de genet, degut a l'increment de preu de les pòlisses d'assegurances i l'alta sinistralitat.  Les llicències de cavalls, mantenen un any més, el mateix preu. 

Seguint amb l'ordre del dia es van aprovar també: el pressupost general 2020 de la FCH, el reglament de la nova disciplina Raid-Trec, així como la normativa de la Copa Catalana de Salt d'Obstacles 2020. Les modificacions d'alguns reglaments van quedar pendents fins que la RFHE les publiqui, al seu web, i les comissions de la FCH puguin adaptar-les.

Tal com estava previst, també, es va procedir a l'aprovació del calendari de competicions 2020, sotmetent-se a votació: el Campionat de Catalunya de salt d'obstacles que va ser adjudicat a Centre Eqüestre Alt Empordà, els Campionats de Catalunya de doma clàssica d'adults i paraeqüestre van ser atorgats al CAVA, mentre que el de menors se celebrarà a Hipica Can Vila.  El Centre d'Equitació Torredembarra serà la seu del Campionat de Ponis els dies 6 i 7 de juny. La final de les Lligues de DC se li va adjudicar al Club Hípic Vidreres, quedant pendent l'adjudicació del Campionat de Catalunya de doma vaquera que dependrà de la decisió de la seva comissió.

 Calendari 2020
 Normativa Copa Catalana 2020

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

                entitat fei fde

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI